De rahao 100%

Sştiţi cu toţii că Statul American a cumpărat 80% din acţiunile AIG (American International Group) ca să îi scoată din faliment pe ăia. Adică le-au dat 80 de miliarde de dolari. Şi după ce problemele lor au fost parţial rezolvate, cei de la AIG au mers să se distreze. De 500,000 de dolari într-o săptămână. Ia uitaţi ce full of sh*t îs ăia de la AIG.

Ce nesimţiţi. Puteau să recunoască că au greşit şi că îi doare fix în cot. Dar nu…

Ete de asta vreau eu să colaborez cu o societate din Japonia. Ceva nu merge bine? Vinovatul îşi face sepuku sau harakiri. Demnitate, tăticu!

4 Comentarii

 1. xtall 01 noiembrie 2008 la 22:48 - Raspunde

  😛 Bushido
  imi pare bine ca nu m-am bagat la ei cu asigurarea.
  Nici aşa no fi sigur, da la aştia mirosea, mă nu-ş de ce da in americani n-am incredere, tre să fii foarte atent cu ei, au un stil de a păcăli in stil mare, \”i\’m not a crook\” şi laude de mari specialişti doar ca să te prostească să intri la ei cu ceva, parcă şi-au făcut un stil de viaţă cu asta, germanii au fost preferaţii dar şi ei işi dau în stambă cu băncile când vine vorba de alţii (noi).
  Unde e de furat se adună toţi ca muştele, geaba vine şi japonezu dacă la noi nu-s legi ca la japonezi 🙂

  • Robin Molnar 02 noiembrie 2008 la 07:13 - Raspunde

   :woohoo: Hai că la nemţi şi la Japonezi mai merge, că nemţii şi japonezii sunt mai calculaţi. :whistle: Bine, amu parcă depinde şi de bancă… :X

   • Mihai Todor 02 noiembrie 2008 la 09:06 - Raspunde

    Mdeh… Cand primesti 85 de miliarde de verzisori, ce mai conteaza jumate de milion… Si oricum, trebuie sarbatorit un astfel de eveniment. Si cum ai putea sarbatori mai bine asa ceva? Simplu, cu banii altcuiva.

    • Robin Molnar 02 noiembrie 2008 la 09:11 - Raspunde

     :woohoo: Acesta este un aspect care-mi scăpase. Nesimţirea unora ce ei merge mai departe decât imaginaţia mea… :whistle:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.