Deci ăștia sunt ori tâmpiți, ori nebuni

Poate sunt eu un pic cretin și-mi scapă vreo dumă, dar după fizica și dinamica corpurilor pe care o știu eu, o bună parte dintre șoferii de tir sunt ori tâmpiți de-a binelea, ori nebuni de legat, una din două, ca-n lama lui Occam.

Faza este că am văzut TIR-uri care avea greutatea pusă în principal pe roțile din spate, fără a se face un minim efort de a distribui cât de cât uniform greutatea, astfel încât remorca avea un anumit unghi vizavi de capul tractor, ca în imagine. Observăm unghiul acela. Ne imaginăm ce se întâmplă și cum se încovoaie totul dacă omul pune o frână mai bruscă?

Da, mă bucur să văd că ăia de la RAR sau care naiba se ocupă de siguranța circulației îs ocupați cu alte cele, stale-ar șpăgile în gât să le stea.

2 Comentarii

  1. little dot 05 septembrie 2010 la 22:23 - Raspunde

    Daca nici atestatul nu e luat pe bune. De unde sa stie sa isi incarce vagonul. Numai ca faza e ca nu stiu daca soferul incarca, de obicei sunt icnarcatori, care probabil nu au multa scoala.

    • Robin Molnar 06 septembrie 2010 la 07:27 - Raspunde

      =) Șoferul are obligația să verifice corectitudinea așezării încărcăturii și are dreptul să ceară reașezarea acesteia. =)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.