Deh, e greu cu cardurile astea

Stuttgart – Stuttgarter Volksbank – American Express la bancă. Tranzacția merge șnur. Se așteptă o oră numărarea banilor și derularea procedurilor de securitate pentru cetățenii non-EU. Nu-i problemă, se merge la dealerul auto, de iau mașinile, se merge la ghișeu pentru plata taxelor necesare ieșirii din Germania. Deutsche Bank – cardul America Express merge șnur, tranzacția durează 22 de secunde. Brici.

La ieșire din Viena, la benzinărie. Două cafele, ceva dulciuri, patru sandvișuri și două doze de suc, plus benzina. Cardul American Express merge brici. No, România, undeva destul de departe de graniță, pe un nod de drumuri europene. Benzină, mâncare, chestii. American Express? Măi să fie, expresul american a eșuat lamentabil întrucât puleții de la Banc Prost Post nu procesează chiar orice fel de carduri…

Nu-i clientul nostru, ne pișăm pe el și pe banii lui pe care nu-i poate accesa. Noroc cu ăia de la Unicredit, că Tbilisi e departe al dreaq și nu poți împinge două dube până acolo, iar până la ambasada din București mai bagi trei pite și op’șpe cafele că, deh, avem drumuri modernizate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.