Dorsan Distribuție…

Dorsan Distribuție

Dorsan Distribuție

Dragă Dorsan Distribuție,

Eu știu că este greu să găsești angajați care să fie și serioși, competenți și manierați, care să-ți poarte cu cinste numele, mai ales că jumătate din munca de distribuție constă în a vorbi cu oamenii!

Știu că este greu, dar asta nu justifică:

  1. Manevrarea necorespunzătoare a pubelei de gunoi într-o manieră care a dus la zgârierea, în patru locuri, a barei din spatele mașinii. Bașca, colegul lui Andrei – Andrei fiind șoferul – a reușit să zgârie mașina chiar și lângă cârlig ceea ce este – trebuie să recunoaștem – o performanță!
  2. Lăsarea pubelei de gunoi la câțiva centimetri de mașină, cu jeg curgând fix – dar fix! – pe mânerul mașinii mele, să sară stropii de ploaie îmbibați cu jeg întocmai pe mașina mea. Nu sunt obligat să vă las să-mi împuțiți mașina.

Să zicem că înțeleg că a greși este omenește și că a-ți băga picioarele în el de om căruia i-ai greșit este și mai omenește! Dar chiar trebuia să-mi zgâriați mașina? Chiar trebuia să lăsați gunoiul acolo, la plecare? Adică am înțeles, ați avut nevoie câteva minute (mai mult de câteva!, am proba video!) ca să vă faceți treaba, dar este musai ca eu să strâng după voi?

Pot să tolerez greșeala, pot să o înțeleg, i se poate întâmpla oricui să facă o nefăcută, de aceea nu o să fac reclamație la poliție. Dar știți ce nu pot să tolerez?

Mârlănia.

Prietene, dacă mi-ai greșit, trebuie să ai măcar curtoazia de a nu mă pune să strâng după tine!

P.S. Vreau să le mulțumesc frumos vecinilor de la Farmec pentru bunăvoința de care au dat dovadă! Sunt niște oameni de toată isprava și-i iubesc și-i respect pentru că mi-au facilitat accesul la probele video. Și nu doar o dată…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.