Editori web idioți

Mă refer la oameni de-ai trusturilor de presă care se cred excepțional, somptuos, magistral, redutabil, cvasi-exghaustiv, apoteotic și incredibil de inteligenți, ceva de speriat.

Să vă dau câteva exemple.

 • Pe un editor web 2.0 de la Știrile ProTV, mare postache prostache pe Facebook și Twitter l-am trimis la mă-sa pachet, blocând și trustul de presă pe toate canalele mele de comunicații pentru că maimuțoiul era prea șmecher-idiot și, când punea o știre, dădea link pe Twitter spre un post pe Facebook unde era linkul spre știre, că trebuia să dai mai multe clickuri și să le faci afișări în prostie ca o citești. Am considerat că o astfel de tehnică de muire a publicului este semnificativ sub standardele mele de siguranță mintală, așa că le-am zis de dulce și le-am dat block. Adio și la gară!
 • Altul, de la EVZ, dă link de mare interes:  “CE DECIZIE A LUAT ASTĂZI CCR http://tinyurl.com/d65g4s9“. M-am uitat. Nimic relevant.  Nesimțit. Editor idiot, dacă titlul spune că urmează să aflu ceva concert, dar nu aflu, mă-ta-i curvă. Și tac-tu.
 • Iarăși, ăia de la Adevărul. Ăștia nu erau chiar grozav de proști, nu știu ce s-a întâmplat… Au un articol în care-ți spun că au făcut o petiție pe care poți să o semnezi, să le ceri gunoaielor de politicieni să înceteze cu prostiile. Și mă uit în articol, citesc, mai studiez un pic, linkul spre petiție nu e nicăieri, pentru că așa s-au gândit ei că așa trebuie semnată o petiție, lăsând un comentariu la articol, nu folosind un serviciu specializat. Cretinii nu văr relevanța unei petiții semnate de “Fane spălătorul”, “Gică Pentru”, “Leonardo De Vințu”, “Asdf Ion” și alții asemenea.

Mizeriile astea trebuie să înceteze. Dar până când să tolerăm așa mojicii?

6 Comentarii

 1. Bogdan 03 august 2012 la 02:09 - Raspunde

  Te-ai băga la un proiect de penalizare a rahaturilor servite de onor media web 2.0 de la noi? Că şi eu unul simt cum plezneşte o coadă de topor pe ceafa acelor editori când zilnic eşti agresat cu asemenea mojicii (bine le-ai catalogat) 😉

 2. D-Petre 03 august 2012 la 18:19 - Raspunde

  I-ai uitat pe tembelii de la realitatea.net

  • Bogdan 04 august 2012 la 23:55 - Raspunde

   În proporţie de 95% toţi practică aceaşi goană după vizitator/cititor, ceea ce nu este deloc incorect, practicile prin care fac acest lucru lasă însă mult de dorit măcar d.p.d.v. al bunului simţ.
   Nu mă deranjează când astfel de “mojicii” vin din partea unor tabloide (Click,Can-can, Libertatea, etc), dar la noi de vreo 3 ani au intrat în aceaşi horă a senzationalului, incredibilului dar mai ales a titlurilor care una spun şi alta ascund defapt.
   Curat-murdar coane Iancule!
   Dacă un comerciant sau producător este sancţionat pentru oferirea unor servicii/produse non-conforme cu declaraţiile din documente/ambalaj/etc, de ce să nu fie sancţionate şi trusturile media pentru articole de acest tip?

   • Robin Molnar 19 august 2012 la 14:28 - Raspunde

    Țin să evidențiez ceva din ce ai spus:

    Dacă un comerciant sau producător este sancţionat pentru oferirea unor servicii/produse non-conforme cu declaraţiile din documente/ambalaj/etc, de ce să nu fie sancţionate şi trusturile media pentru articole de acest tip?

  • Robin Molnar 19 august 2012 la 14:26 - Raspunde

   Ar trebui să-mi fac agenție de presă ca să le țin piept ălora.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.