3 Comentarii

  1. daniel rus 17 septembrie 2013 la 07:57 - Raspunde

    Nu cred că un fost senator e chiar un terchea. Sunt mulți alții care nu au ajuns în postura de a-și putea face multe relații, dar care au acces la informații valoroase sau chiar la interceptări telefonice. Presa în general citează surse din interiorul unei anchete sau a unei instituții. Așa e la noi.

    „Câinii de luptă nu mănâncă din carnea victimei, n-au timp să se ocupe de digestie, că luptă și sunt ocupați să rupă, să zgârie…” au analizat stomacul unui câine și au găsit acolo carne din corpul copilului?

    Nu știu care variantă e mai aproape de adevăr, dar sper să se rezolve profesionist acest caz.

    • Robin Molnar 17 septembrie 2013 la 10:02 - Raspunde

      Din punct de vedere procesual sau al cercetării penale, un fost senator este un techea-berchea și nimeni n-are nicio obligație de a-i răspunde la întrebări.

      Vrei să-ți zic o fază c-un Pit Bull care a rupt o pisică-n două, la propriu, dar n-a mâncat-o? Mai am și altele.

    • Costin 18 septembrie 2013 la 22:11 - Raspunde

      Domnule Daniel Rus, judec din prisma unui parinte. Chit ca a fost un caine de lupta, chit ca a fost o haita de caini comunitari, sunt unul din cei care sunt pentru eutanasiere. De ce ? Pentru ca astazi am fost nevoit sa-mi feresc copilul de 5 ani din calea unui maidanez care se afla pe trotuar si manca, iar copilul meu a trecut prin dreptul lui si a fost in pericol. Eu unul stiu sa ma descurc in astfel de situatii, dar daca de exemplu era sotia mea cu copilul nu mai era doar o sperietura, era posibil ceva mai grav. NU AU CE CAUTA CAINII INTRE COPIII NOSTRI. PUNCT.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.