Haosul pornește de la Cluj

Niște politicieni din Cluj doresc să legalizeze construirea caselor fără autorizațiile necesare, că așa s-au gândit proștii că trebuie sprijinit sectorul construcțiilor. Iată:

Un proiect iniţiat de patru deputaţi PDL, clujenii Mircia Giurgiu şi Petru Călian, respectiv Stelian Fuia şi Marian Avram, are în vedere construirea de case cu costuri minime.

Potrivit proiectului, persoanele fizice sau juridice care deţin în proprietate sau în concesiune un teren de cel puţin 400 de metri pătraţi vor putea să îşi ridice case de locuit, de vacanţă sau clădiri de birouri fără autorizaţie.

Sursa

Adică, no, băieții au niște terenuri și vor să-și facă niște case. Dar nu au ei chef să-și mai facă și acte că, deh, acele sunt pentru proști. Asta ca să nu mai spun că este o chestie pur comunistă: cei care au mai mult teren mai sunt privilegiați încă o dată, față de prostimea care nu are de unde deține atâta teren intravilan.

Ăștia în loc să facă ordine în sectorul vital al construcțiilor, vor să semene și mai mult haos. Nu-i așa că le-ar trebui niște bâte în cap ca să-și revină la realitate? Că văd că au niște gărgăuni ce trebuiesc extirpați de urgență.

P.S. Via Ingineru.

5 Comentarii

 1. Daniela 11 februarie 2011 la 02:01 - Raspunde

  Nu sunt de acord cu tine. De ce? Pentru ca: atunci cand ti-ai cumparat un teren este al tau si numai al tau. Nu? De ce imi trebuie mie autorizatie ca sa imi construiesc ceva pe terenul meu, proprietetea mea. Sa le dau domnilor de la primarie bani ca sa-mi aprobe actele? pentru asta?

  • ciresica 11 februarie 2011 la 07:34 - Raspunde

   Pentru ca daca nu iti construiesti cum trebuie casa poti distruge si alte proprietati, pot muri oameni, poti distruge proprietatea respectiva [unii au sapat atat de mult in pamant incat a avut loc o alunecare de teren].
   Este cel mai stupid argument pe care l-am citit pana acum. Si daca tot este proprietatea ta de ce nu dai foc la iarba, de nu omori pasarile care trec pe acolo si tot asa. Gandeste inainte de a scoate o perla pe gura [sau in cazul tau pe degete].

  • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 08:14 - Raspunde

   Nu e OK să nu-ți faci autorizațiile necesare pentru ceva ce poate afecta vieți sau proprietăți.

 2. bucuresteanul 26 februarie 2011 la 12:53 - Raspunde

  Mai Daniela, Ce ai zice daca s-ar umple Clujul de palate tiganesti cu turnulete? Tu nu ai auzit de arhitecti??

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.