În 23 noiembrie 2013 se va deschide cel mai important portal din istoria planetei

Trebuie să fii bolnav psihic să crezi una ca asta. Trebuie să fii nebun. Trebuie să fii dus cu pluta, cretin, ignorant, incult, stupid, naiv, prost, înapoiat mintal, retardat, dereglat mintal, descreierat, cu probleme la mansardă, trebuie să-ți flicăre ceva la bec, la dulie și la contactul electric dintre neuroni (sinapse) ca să crezi așa ceva.

La data de 23 noiembrie 2013 o conjuctura astrala formidabila va deschide un nou portal pe planeta noastra. Cobra ne indeamna sa ne mobilizam si sa participam cat mai multi la meditatia de deschidere a acestui portal unic in istoria acestei planete, pentru a se realiza acea ,,masa critica”care este necesara declansarii Evenimentului de eliberare a noastra de influenta fortelor intunericului. Este efectiv trecerea in Era de Aur sau Era de Lumina a planetei si civilizatiei umane.

Burebista Segetuza/ Marius Sumedrea
(nu m-am prins care-i diferența între ei,
sau dacă-s unul și aceeași persoană)

Bine că nu Brahmaputra, sau Crapu’ și Menumorut. Sau Decebal Traian Napoleon.

Alinierea planetelor la 23 Noiembrie 2013

Alinierea planetelor la 23 Noiembrie 2013

Amu, din punct de vedere astronomic, ca să mă cobor până la nivelul lor, nu se va întâmpla nimic semnificativ, planetele nu vor forma nicio stea a lui David în x+1 colțuri, nici nimic. Bine, despre portaluri deschise și atacuri civilizaționale nu vreau mă pronunț, nu am o specializare psihiatrică.

Desigur, rămân profund șocat de nivelul de tâmpenii debitate de unii și-mi dau seama că între babuinii cu un IQ de 60 și alții ca mine este o prăpastie de netrecut. Cu toate acestea, pot să am un pic de milă față de astfel de lighioane bipede și-mi dau seama că ele nu mai pot fi salvate, pentru ele fiind – deja – prea târziu.

Sper, doar, că atunci când se vor trezi, dacă se vor trezi, se vor putea ierta și nu le va fi monumental de jenă când se uită în oglindă.

Și ei sunt oameni, chiar dacă sunt proști de-i vai și amar de capul lor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.