8 Comentarii

  1. cipoc 22 decembrie 2010 la 21:57 - Raspunde

    si si?i`ai pus link?:D
    nu ajuti deloc blogerii mici:))

    • Robin Molnar 22 decembrie 2010 la 22:08 - Raspunde

      =D Ba ajut, cum naiba nu?!? Dar mai încape îndoială? Uite, am date mesajul lui mai departe, poate sunt doritori! Plus că are un articol special. Ținând cont că fac curățenie lună pe aici, rupându-mi din prețiosu-mi timp, este o favoare foarte mare. De Crăciun. Că sunt mai bun.

  2. Streza Florin 06 ianuarie 2011 la 02:03 - Raspunde

    In lipsa de ideii ai facut si tu un post pe seama mea, in speranta ca o sa castigi ceva audienta! Esti slab tati … mai ai mult de invatat! Am vazut ca multa lume cand nu are ce scrie se arunca la gatul unui comentator sau se ia de cineva din lumea asta mare! … Nu ma asteptam sa ma pupe lumea-n cur asa de vreme dar uite ca sunt si de astia!

    • Robin Molnar 06 ianuarie 2011 la 09:03 - Raspunde

      Dude, eu n-am nimic peronal cu tine, atât doar că n-ai cum să te ridici printre bloggeri dacă nu știi să scrii. Și-apoi doreai să faci link exchange cu mine, chiar dacă îs slab? Bă, mă lași cu dumele astea? Io zic să o lași așa c mai mult te afunzi și te faci de cacao.

      Oricum, văd că ai început să scrii mai bine, este de apreciat, n-ai atât de multe greșeli ca în articolele pe care le-am văzut eu. Într-o zi o să-mi mulțumești. 😀

  3. Streza Florin 06 ianuarie 2011 la 16:38 - Raspunde

    De afundat nu am cum sa ma afund! Ceea ce ma deranjaza pe mine e modul tau de exprimare! Vorbesti asa de sus de parca tu ai inventat bloggingul! Oricum vad ca tragi de blogul acesta din 2007 … poate o sa imi aduc aminte de tine peste 4 ani cand o sa am vechimea ta sa vad daca o sa ma schimbe si pe mine atat de mult un PR 4 si cateva sute sau mii de vizitatori! Oricum nu cred ca o sa ajung asa de rau cum ai ajuns tu! Succes si spor la treaba!

    • Robin Molnar 06 ianuarie 2011 la 16:39 - Raspunde

      Sigur. Spor, baftă, adio, la revedere și la gară.

  4. TNH 06 ianuarie 2011 la 17:18 - Raspunde

    @Streza Florin: îl citesc de mai bine de 2 ani şi nu s-a schimbat deloc. De fapt, ba da, acum e mai puţin papagal. Ghinion!

    • Robin Molnar 06 ianuarie 2011 la 17:21 - Raspunde

      Doi ani? Ce iute zboară timpul! 😀 Mă simt flatat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.