17 Comentarii

 1. ciresica 20 octombrie 2011 la 20:44 - Raspunde

  Eu cred ca pui prea mult pret pe parerile celor din jur. Cred ca mai mult conteaza parerile oamenilor importanti din viata ta. La urma urmelor ei sunt mai importanti decat niste straini. Ei te cunosc si te respecta pentru cum esti, nu pentru cum “iesi in societate”
  Zic si eu

  • Robin Molnar 20 octombrie 2011 la 20:51 - Raspunde

   Trăiesc printre oameni. Deci exist.

   • ciresica 20 octombrie 2011 la 20:54 - Raspunde

    Eu cred ca ar trebui sa pui un zid intre tine si cei nesemnificativi. Gadeste-te ca traiesti printre niste oameni care te lasa sa mori pe strazi, care te calca in picioare in aglomeratie, care se uita nepasatori daca ai o problema.
    Gandeste-te si la asta.

 2. Mihai Todor 21 octombrie 2011 la 01:16 - Raspunde

  “nu care cumva să-i spui unei femei că-ți place parfumul ei, că ești satană necurată, nu altceva” – Mda, subscriu! Cum îi dai uneia atenție, gata! Clar te dai la ea…

  “În fine, cine naiba să mă mai înțeleagă?” – Io te înțeleg perfect. Când îți faci pașaportul? Am înțeles că-i faină vremea prin Irlanda în această perioadă a anului… (și are și HP sediu pe acolo, parcă :P)

 3. Trodat 21 octombrie 2011 la 10:32 - Raspunde

  Traiesti printre atatea lucruri urate incat in momentul in care ai parte de o bucurie reactionezi ciudat, din pacate e normal pentru Romania

 4. Nelly 21 octombrie 2011 la 13:44 - Raspunde

  Hai sa nu legam reactia de Romania. 😛 Noi, cei care vorbim aici pe blog, suntem cei draguti care formeaza Romania, restul nu. 😛 Trebuie dusi la reciclare undeva in Papua Guinee. 😛

 5. Ana 21 octombrie 2011 la 20:12 - Raspunde

  Nu imi place sa primesc complimente. Pentru ca ma simt aiurea. Nu pot sti ce gandesc de fapt ceilalti si nu pot sti daca nu cumva doar isi bat joc de mine.

  Nu prea fac complimente. Pentru ca de obicei nici nu observ mare lucru la alti oameni. I’m locked up inside my head most of the time.

  Daca imi spune un necunoscut pe strada ca-i place parfumul meu… ori o iau la fuga, ori grohai/ marai urat la el, ori ii trag una. Experientele neplacute din trecut isi spun cuvantul.

 6. Joita lucian 22 octombrie 2011 la 09:48 - Raspunde

  Te inteleg perfect..Robin …am trecut prin atatea ne-am inrait in asa fel incat un comportament normal….nu se mai clasifica ca fiin in parametri…eu de exemplu mi-am luat-o de atatea ori in viata incat daca cineva este binevoitor incep sa ma intreb “Da, de ce?” ” ce o vrea asta de la mine?” ” ce urmareste??'”

 7. Trodat 24 octombrie 2011 la 14:27 - Raspunde

  nu putem schimba asta, traim intr-o tara unde 70% sunt manelisti in gandire

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.