Manipulare – Dezvăluiri la ce ne așteaptă

Cică “Anonymous” a făcut niște dezvăluiri cu privire la Mihai Răzvan Ungureanu și serviciile secrete din România. Am citit și eu ce-au dat ăia, și m-am enervat cumplit.

În primul rând pentru că se vede clar amatorismul celor care au pus la cale așa manevră de manipulare politică. Pur și simplu, oamenii au scos declarația de avere a omului, au umflat-o, au lipit niște zvonuri cu niște cunoștințe generale și au pus-o de o mare dezvăluire.

Apoi, pentru că informația este prezentată părtinitor, procesată, filtrată, coafată, dar cu pretenții de adevăr absolut ce, în atare situație, îmi insultă inteligența. A mea și a oricui citește asta.

Sper ca ăia de la adevăratul Anonymous să-i prindă și să ni-i dezvăluie, să vedem și noi ce năpârci nesimțite își permit să răpească o mișcare civică și s-o politizeze, violând atât bunul simț cât și mersul firesc al unei democrații politice.

Oricum, după stilul literar, mie îmi pare a fi opera PNL, ceea ce mi se pare surprinzător, întrucât m-aș fi așteptat la una ca asta de la fariseii din PSD!

În fine, oare o să plătească cineva pentru mizeria asta?

7 Comentarii

 1. George Damian 14 februarie 2012 la 18:37 - Raspunde

  Dacă ar plăti cineva pentru “mizeria asta” am avea o societate foarte tristă. Faptul că nu plăteşte nimeni înseamnă că avem libertate de exprimare şi că ACTA nu va închide internetul.
  Spre aducere aminte: prin 2003 Mugur Ciuvică a fost ridicat de mascaţi de-acasă pentru că pusese pe internet “Armaghedonul” cu averea lui Adrian Năstase. Aia ACTA adevărată!

  • Robin Molnar 17 februarie 2012 la 09:56 - Raspunde

   Nu știu dacă e OK ca o astfel de intoxicare și de manipulare să treacă nesancționată…

 2. George Damian 14 februarie 2012 la 18:49 - Raspunde

  Eu zic să ne bucurăm că nu va plăti nimeni pentru mizeria asta. Să ne amintim că prin 2003 Mugur Ciuvică a fost luat cu mascaţii de acasă pentru că pusese pe net Armaggedonul cu averea lui Adrian Năstase.

  • joita lucian 15 februarie 2012 la 22:04 - Raspunde

   Pai …cine era atunci la putere:)!

  • Robin Molnar 16 februarie 2012 la 08:55 - Raspunde

   De ce să ne bucurăm?

   • George Damian 16 februarie 2012 la 21:32 - Raspunde

    Dacă ar fi să plătească cineva pentru găinăria Anonymous – MRU ar însemna că ACTA este o poveste de fraţii Grimm. Ar însemna că ne-am întors pe vremea lui Adrian Năstase, când oamenii erau ridicaţi din casă cu mascaţii pentru un articol postat pe net.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.