Mda, vine campania peste noi

Eram în bucătărie cu televizorul pornit şi ascultam o emisiune de pe un post local. Şi nu mică mi-a fost mirarea când am realizat că emisiunea este veche. Se vorbea acolo despre o stradă care, la momentul realizării emisiunii, nu era asfaltată, dar care a fost asfaltată între timp (parţial, e încă în lucru).

Ce-i drept, pe ecran scria "Reluare", dar omiseseră să pună şi data. Iar tata credea că este o reluare din timpul săptămânii. Dar de unde? Emisiunea a fost realizată pe stradă, oamenii aveau geci groase pe ei iar respiraţia genera abur… Eu ştiu că şi vara poate să fie răcoare, dar până să faci abur mai trebuie ceva. Plus că era extrem de umed pe jos, atunci. Acum este uscat. Săptămâna asta a fost uscată şi fără ploi.

Practic emisiunea era de prin Martie şi dacă nu te uitai la ecran ci doar o ascultai trăiai cu impresia greşită că nu se face. Bine, nu fac aici apologia primarului, dar aduc nişte acuzaţii făţişe postului respectiv. Iar eu acuz de manipulare.

Ştiu sigur că strada este în curs de asfaltare (este un proiect mai mare de asfaltare pentru cartierele Colonie şi Bosnea), ştiu că lucrările au început, deci nu văd rolul prezentării unei emisiuni care nu mai are obiectul prezentării.

Mă enervează sincer tentativele astea puerile de manipulare. Asta ca să nu mai vorbesc despre calitatea şi integritatea actului jurnalistic…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.