Filezilla vieţii

După cum scrie şi în partea inferioară a site-ului, eu folosesc Filezilla pe post de client FTP (şi SFTP). Întotdeauna folosesc ultima versiune şi-i fac update atunci când cere. Dar nu ştu de ce de ieri a început să o ia razna. Razna rău.

Pornesc programul şi dau să mă conectez la un server. Se blochează irecuperabil, îmi creşte utilizarea procesorului la 100% (ceea ce este exagerat pentru un program atât de simplu) şi, ca atare, mă oftică. Bine, şi aşa nu înţelegeam eu de ce apar versiunile una după alta cam la trei săptămâni, o lună aşa că, cu această ocazie, am realizat şi eu de ce. De-abia aştept următoarea versiune.

P.S. Pfuai ce mă oftică să fac upload la poze fără FTP…

3 Comentarii

 1. Mihai Todor 23 august 2009 la 10:03 - Raspunde

  Bă da\’ curg articolele în dimineața asta din tine 😆

 2. Mihai Todor 23 august 2009 la 10:08 - Raspunde

  Ontopic: Șefu\’ meu recomandă [url=http://winscp.net/eng/index.php]WinSCP[/url] în loc de Filezilla. Eu unul îl folosesc de cam un an la servici și sunt mulțumit de el… E tot open source în caz că îți făceai griji 😛

  PS: Poți încerca și addon-ul de Firefox, [url=http://fireftp.mozdev.org/]FireFTP[/url], care își face treaba foarte bine când e vorba de un transfer banal.

  • Robin Molnar 23 august 2009 la 11:14 - Raspunde

   😆 Da, cred că o să încerc şi WinSCP. 😆 Mă doare mâna să tot dau 10,000 de clickuri prin web… 😆 Şi mai am câteva articole de scris… 😉

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.