9 Comentarii

 1. TNH 30 martie 2011 la 10:14 - Raspunde

  Targetul presei care publică astfel de știri știe prea multe despre “abandon școlar, violența în familie, rata șomajului în rândul tinerilor, sau abandonul părintesc”, de obicei din proprie experiență. În concluzie, presa vinde iluzii celor care au un nivel scăzut la capitolul calitatea vieții. Pentru ei, astfel de articole sunt o evadare din cotidian, așa cum pentru mine evadarea este mijlocită de un roman de aventuri sau de o povestire SF.
  Și mai gândește-te la un lucru, nimeni nu dă bani ca să afle ceea ce știa deja, or niște articole pe temele amintite de tine, chiar dacă li se întâmplă altor oameni decât celor care citesc fițuicile alea ce se proclamă presă, ar fi plictisitoare, anoste, neinteresante. Câți dintre ei ar cumpăra și numărul următor?

  • Robin Molnar 30 martie 2011 la 10:53 - Raspunde

   Drept este că nici eu nu m-am abonat la Gazeta Matematică…

 2. ciresica 30 martie 2011 la 10:46 - Raspunde

  Pentru ca si ziaristii trebuie sa manance. Stii cati oameni am vazut la metrou care citeau despre cele 2 divorturi? Daca asta se cumpara in acest moment asta se vinde. Se pare ca Virinel si Horminica si implicit zavoranca si pepe dau de mancare sau tin de foame

  • Tipu' cu RCA Ieftin 2011 30 martie 2011 la 16:32 - Raspunde

   Scuza asta nu mai tine. Nu imi spune ca si tu te-ai apuca maine sa barfesti lumea mondena, ca altfel ai muri de foame. Pe bune? AI MURI DE FOAME? Nu ai gasi alt job, nu ai avea o alternativa?

   Le e prea lene persoanelor din presa sa faca ceva de calitate. Pentru ca e mai usor sa oferi cantitate, barfe etc.

   • Robin Molnar 30 martie 2011 la 17:01 - Raspunde

    Dacă mă întrebi pe mine, da, eu am alt job, nu mor de foame, nu depind de presă…

 3. joita lucian 30 martie 2011 la 19:40 - Raspunde

  Robin…cand ai sa inveti ca una din modalitatile de diversiune este presa:))…face parte din planul ……celor ce ne conduc….si acum ma refer si la cei de afara…ca Romania nu mai e condusa de ai nostri de mult!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.