O scurtă trădare de țară!

Am fost vânduți. UDMR a venit la putere, alături de PSD. PSD și PNL ne-au vândut, trecând prin comisiile de specialitate următorul paragraf de modificare a constituției:

La articolul 1, după alineatul (1), se introduce un alineat nou, alin.(11), cu următorul cuprins: (11)România recunoaşte rolul istoric în constituirea şi modernizarea statului roman al Bisericii Ortodoxe şi al celorlalte culte religioase recunoscute de lege, al Casei Regale şi al minorităţilor naţionale.

Ați înțeles faza? Biserica Ortodoxă Română s-a opus reformei agrare din 1921, prin care toți țăranii au fost împroprietăriți. Sau, de exemplu, Biserica Catolică, cea care s-a luptat din răsputeri să maghiarizeze Transilvania, sigur NU a contribuit la modernizarea statului român.

Dar cireașa de pe tort este asta: să spui că minoritățile naționale au contribuit la modernizarea statului român este incredibil de stupid. Tocmai că a fost exact invers: noi ne-am luptat pentru modernizarea statului român împotriva opoziției minorităților naționale, fie că vorbim despre opoziția evreiască la Mica Unire de la 1859, fie despre cea ungurească de la Marea Unire din 1918.

Și nu, aceasta nu este o scăpare nevinovată, ci o omisiune voită cu scopul de a servi unor interese, să nu credeți că niște oameni inteligenți n-au citit paragraful de sus! Pur și simplu, trădarea de țară este compusă din asemenea inepții anti-naționale și profund zeflemitoare la adresa istoriei noastre și a sacrificiului secular al poporului român.

No, acum ați înțeles ce face UDMR la putere de atâția ani? Și înțelegeți de ce toate alianțele politice efemere dintre UDMR și toate partidele românești s-au plătit prin mici trădări naționale aproape invizibile (musai de citit articolul din link!) ?

Este că acum vă bucurați de noul guvern PSD – PC – UNPR – UDMR?

P.S. Dacă vă întrebați ce-i cu Casa Regală acolo, este simplu: diviziunea națională este imposibil de realizat câtă vreme România este republică (gândiți-vă la toate tratatele internaționale valabile cât timp România este republică, sunt câteva!), doar o schimbare a formei de guvernământ poate ajuta intereselor segregaționiste, așa că se atacă un pic Republica pentru a o face, la un moment dat, să redevină Monarhie. Zona românească, doar, zona ungurească urmând a spune că preferă să rămână republică (deci independentă).

P.P.S. De aceea s-a și scos din Codul Penal infracțiunea de Subminare a Autorității de Stat, pentru ca cei care vor să ne vândă să nu mai riște nici măcar pușcăria.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.