Oprimizare SEO – Dilema bibilicii

Io am o nelămurire. Cum este posibil ca cineva aflat pe locul 10,000 (mă rog, 9500 sau ceva de genul) în Trafic.ro să vorbească pe blogul lui despre optimizare SEO. Eh, ce ziceţi ce dilemă am? Adică mie mi se pare ridicol. Şi ce mi se pare şi mai ridicol este că unii chiar bagă în seamă astfel de articole.

Nu ştiu, mie etica îmi spune să nu deschid gura dacă nu sunt în măsură să demonstrez practic cele enunţate, cu atât mai mult cu cât, atunci când vorbim despre optimizare SEO, trebuie să ocupi un loc decent în traffic ranking, adică să ai un pic de trafic şi o parte importantă din el să-ţi vină din motoarele de căutare.

Trebuie să fiu băiat discret şi să nu dau nume. De asemenea nu este nimeni din blogroll, deci n-are sens să căutaţi acolo.

În fine, poate îmi scapă ceva, deşi nu cred…

4 Comentarii

 1. consternated 04 noiembrie 2008 la 19:06 - Raspunde

  referitor la treaba asta cu etica si etc.. uite noi avem vechime de un an.Doar ca de ceva vreme am inceput cu promovarea etc. Decand am bagat scriptul de trafic.. in doua saptamani am urcat de pe locul 18xx pe locul 540 in Categ Blog..
  i mean we are doing very good

  • Robin Molnar 04 noiembrie 2008 la 19:17 - Raspunde

   :woohoo: Desigur că lucrurile merg bine. Şi mă bucură treaba asta. Eu, însă, mă uit pe clasamentul general. Sunt pe locul 3400 – 3500, ceea ce nu este rău. Dar până să-mi permit să dau sfaturi de genul ăsta o să mai curgă multă apă pe Jiu! 😉

   Şi pe mine mă bate gândul să trec la categoria blog. Însă nu ar fi corect faţă de restul, pentru că, după cum vezi pe aici, nu am doar un blog. De aceea mă încadrez la Pagini Personale. În schimb sunt unii cu blog şi-atât în categoria asta, ceea ce nu-i chiar OK. Din punctul meu de vedere, of course. Consider că fiecare trebuie să se înscrie acolo unde îi este locul, dar noh, poate îs eu mai ciudat!

 2. Suchmaschinenoptimierung 03 decembrie 2008 la 21:16 - Raspunde

  lol mai mult nu spun!

  • Robin Molnar 03 decembrie 2008 la 22:02 - Raspunde

   😀 Frate, dar un site într-o limbă mai omenească n-ai, că eu stau mai rău cu limbile celtice (sau poate o fi fino-ugrică, nu ştiu)? 😀 😀 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.