Prefectul de Hunedoara

Nu știu cine este prefectul de Hunedoara, aș putea afla doar căutând pe Google, dar nu-mi pasă. Îmi permit să-l înjur pe nenorocitul naibii indiferent de numele animalic pe care i l-a dat vaca de mă-sa.

Vreau să spun că drumurile din Valea Jiului care depind de prefectură arată ca după bombardament. Puii mei, unii au primit fonduri să repare Cetatea Devei distrusă acum 200 și ceva de ani, dar noi încă n-am primit fonduri pentru reparația drumurilor.

De ce nu? Noi suntem mai proști, sau care-i faza?

Actualizare  din data de 2 Aprilie 2011. În urma discuțiilor avute pe e-mail cu domnul Dezsi Attila, Prefectul județului Hunedoara, am ajuns la concluzia că l-am înjurat degeaba pe om, întrucât:

atribuțiile unui prefect sunt extrem de limitate, acestea fiind reglementate de  Legea nr. 340/2004 privind instituția prefectului respectiv de Hotărârea Guvernului nr. 460/2006 pentru aplicarea unor prevederi ale Legii nr. 340/2004 privind prefectul si instituția prefectului.

Ceea ce, mai departe, se traduce prin:

Conform Ordonanței Guvernului nr. 43/1997 – din 28 august 1997 privind regimul drumurilor, respectiv art. 21 alin. (2) ”sectoarele de drumuri naţionale, incluzând şi lucrările de artă, amenajările şi accesoriile aferente, situate în intravilanul reşedinţelor de judeţe şi al municipiilor, sunt în administrarea consiliilor locale respective”.

Adică, de exemplu, drumul DN66 ce trece prin Petroșani este în administrarea primăriei. Care primărie spunea că, de fapt, drumul este în administrarea prefecturii. La fel este cazul și în Vulcan sau Lupeni.

De aceea, trebuie să îmi cer scuze în mod public atât față de persoana domnului Dezsi Attila cât și față de Instituția Prefectului județului Hunedoara pentru înjurăturile nemeritate.

2 Comentarii

  1. lupeneanul 27 martie 2011 la 21:35 - Raspunde

    il cheama attila dezsi si e din lupeni, parca. poi ei fac prima data acoperisu si dupaia fundatia. avem momunente de vizitat, cetati, statiunuii de vara si de iarna, telegondole…. da nu avem drumuri sa ajungem la ele.

    • Robin Molnar 27 martie 2011 la 21:36 - Raspunde

      Păi no, probabil că la drum n-a câștigat licitația cine trebuia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.