Servicii Energetice Pentru Acasă – SC SEA Complet SA

Atenți la scandalul cu Ponta – Tobă și Băsescu – Băsescu, pe sub radarele opiniei publice a scăpat asocierea dintre EON Gaz și o altă companie și crearea societății S.C. SEA Complet S.A.:

  1. Prin asocierea EON Gaz și compania al cărui nume l-am uitat, aceasta din urmă i-a oferit celei dintâi dreptul de a utiliza o flotă de autoturisme autohtone, la prețul de 1,2 lei pe kilometru. Asta, în condițiile în care EON Gaz are, de multă vreme, o flotă proprie, rulantă, normală.
  2. Deși în primăvară EON Gaz și-a modernizat o mare parte din infrastructura IT, S.C. SEA Complet S.A. i-a oferit cele dintâi o nouă – nu mai modernă – infrastructură IT, iar birourile arată cam așa: computerele cumpărate în iarnă – primăvară stau pe jos, pe sub birouri, și nu mă înțelegeți greșit, nu sunt știfturi ci sunt calculatoare decente, normale, în timp ce calculatoarele oferite de SEA complet stau, bine – mersi, pe birouri. Din păcate, am uitat cât este chiria pe echipamente.

Se vede, deci, de la o poștă că avem de-a face cu o țeapă clară: EON are atât mașini, cât și computere, deci el nu câștigă nimic la afacerea asta.

Desigur, de la DNA încă nu s-a sesizat nimeni, deși avem un caz evident de subminare a sistemului energetic național, prin sabotarea rentabilității unuia dintre principalii actori de pe piața energetică națională.

Cum SEA Complet SA este o societate pe acțiuni, sunt curios cine sunt acționarii majoritari.

P.S.  Poate vă întrebați de ce gazul s-a scumpit de astăzi cu 2,5%.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.