Sevtlana, dragă Olga mea, Katiușă

Sau cum unora li se par sexy rusoaicele de export din mesajele spam, cu faze de genul:

Să ne împrietenim pe net, să facem schimb de poze faine și false și să ne întâlnim, dar hai tu la Moscova, că io mi-s fată săracă și nu pot veni la tine, să mă ceri de la mama și de la tata, că eu te iubesc, iar după ce aterizezi pe aeroport drumul trece printr-o pădure unde, să vezi ghinion, ne așteaptă rakeții mei care or să te răpească și or să ceară răscumpărare pe tine, după ce în prealabil o să le trimitem alor tăi vreo două degete, de mostră.

Vezi tu? Ai venit în Rusia să găsești iubire. Și ai găsit-o, este iubirea alor tăi, care plătesc pentru tine. Doar nu ești atât de naiv încât să crezi că o rusoaică de export nu este KGB-istă, nu? Sau, ce credeai, că eu, o gazelă fotomodel și bună cu spume o să mă îndrăgostesc de unul gras și chel ca tine și incult pe deasupra? Prostane, dacă vroiam cuvinte frumoase citeam Dostoievsky, nu stăteam cu tine de povești pe chat.

Așa, o să plătești. Or să plătească toți. Și tu nu ai ce să-mi faci, că-mi trimit frații pe tine să te aștepte noaptea la tine acasă în sufragerie și să te facă poștă, dacă mă dai în gât la poliție.

Să nu credeți că nu e pe bune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.