18 Comentarii

  1. Florin Goanta 01 martie 2011 la 12:44 - Raspunde

    Extrem de util acest post!

  2. Amy 01 martie 2011 la 13:33 - Raspunde

    Multam Robin :*

    • Robin Molnar 01 martie 2011 la 14:30 - Raspunde

      Io mulțam. Dacă nu făceați voi poza, nu credeam că e atât de groasă.

  3. Ady 01 martie 2011 la 18:51 - Raspunde

    He he…Promit sa testez cu prima ocazie ! 😉

  4. Ana 01 martie 2011 la 20:47 - Raspunde

    Laboratorul de chimie… din bucatarie 😀

  5. Daniela 02 martie 2011 la 01:28 - Raspunde

    dar nu numai smantana contine gluten. in ziua de azi cam toate produsele contin gluten si nu e prea bine.

    • Robin Molnar 02 martie 2011 la 08:17 - Raspunde

      Știm. Doar că smântâna nu ar trebui să conțină gluten.

  6. cosmin 05 octombrie 2012 la 19:35 - Raspunde

    f util .GOD BLESS YOU

  7. Ion 22 mai 2016 la 23:18 - Raspunde

    Adica tarani adauga faina in smantana lor? :)) sau cum e? ca nu mai inteleg nimc la cat de explicit ai fost.

  8. Laura 23 mai 2016 la 08:55 - Raspunde

    Esti sigur ca glutenul schimba culoarea iodului? De exemplu sfecla rosie isi schimba nuanta in functie de ph, nu de gluten. As vrea o explicatie chimica ca sa cred, nu doar o analogie care poate fi falsa. Oricum, prefer produsele de la tarani decat de la Napolact.

  9. Claudiu 13 decembrie 2016 la 15:45 - Raspunde

    Eu am incercat pe o smantana cumparata de la un taran care aduce la servici, este fara nici un adaos de faina, exact cum apare in poza cu smantana de la Napolact.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.