Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Extrem de util acest post!
De aia l-am și publicat. 😀 Mersi.
Multam Robin :*
Io mulțam. Dacă nu făceați voi poza, nu credeam că e atât de groasă.
He he…Promit sa testez cu prima ocazie ! 😉
Să ne spui și nouă ce găsești.
Laboratorul de chimie… din bucatarie 😀
Dacă nu se poate și altfel… 🙁
dar nu numai smantana contine gluten. in ziua de azi cam toate produsele contin gluten si nu e prea bine.
Știm. Doar că smântâna nu ar trebui să conțină gluten.
f util .GOD BLESS YOU
Îi voi transmite omului.
Adica tarani adauga faina in smantana lor? :)) sau cum e? ca nu mai inteleg nimc la cat de explicit ai fost.
Da.
Esti sigur ca glutenul schimba culoarea iodului? De exemplu sfecla rosie isi schimba nuanta in functie de ph, nu de gluten. As vrea o explicatie chimica ca sa cred, nu doar o analogie care poate fi falsa. Oricum, prefer produsele de la tarani decat de la Napolact.
Acum că precizezi, nu, nu sunt sigur.
Eu am incercat pe o smantana cumparata de la un taran care aduce la servici, este fara nici un adaos de faina, exact cum apare in poza cu smantana de la Napolact.
Bun așa!