19 Comentarii

 1. ocsike 13 ianuarie 2012 la 18:06 - Raspunde

  Bine punctat.
  Mai aproape de adevăr ar fi că pictorul nu a vândut tabloul, ci la donat. Sau l-a pictat gratis pentru statul român 😛

 2. Bogdan 15 ianuarie 2012 la 00:16 - Raspunde

  În momentul când te raportezi la “media independentă” sau dacă cineva crede că există și mai ales poate să reziste ceva independent înafară de propria conștiință, rahatul pute la fel.

  • Robin Molnar 16 ianuarie 2012 la 08:42 - Raspunde

   Da, nu există presă independentă.

   • Bogdan 16 ianuarie 2012 la 23:02 - Raspunde

    Define independent media, vorba englezilor 🙂

    Avem la îndemână internetul, avem motoare de căutare, avem recomandările “prietenilor” de pe N reţele sociale, avem LIBERTATEA de informare din 1001 de surse.

    Avem un creier şi mai presus de toate, fiecare avem propriile convingeri rezultate din noianul de informaţie ce este filtrat conştient sau inconştient de micul univers personal (suma întâmplărilor/experienţelor din trecut, prezent şi viitor).

    Adevărul absolut nu cred că există, fiecare din participanţii la “ceva” are “ceva” de spus, lipsa capacităţii de a asculta şi de a discuta este ceea ce trebuie încă învăţat.

    Presa şi un jurnalist adevărat trebuie să informeze şi atât! Bun, avem analize, sinteze, dezbateri… asta este altceva dar la noi se amestecă din diverse motive o ştire cu opinia redactorului / reporterului / apartenenţa mai mult sau mai puţin vădită a entităţii juridice etc…

    Pentru ăştia mai vechi, poate îşi amintesc de sloganul “Tinerama. Cheia e la tine!”, ar merge puţin schimbat, “Informează-te! Cheia e la tine!”

    PS – Între noi doi, tu ai o părere că se merge spre bine, eu nu. Tu ai avut experienţe care probabil te fac să crezi asta, eu am avut altele care mă fac să cred opusul. Suntem inamici? 😛

    • Robin Molnar 19 ianuarie 2012 la 08:38 - Raspunde

     Trebuie subliniată asta:

     Adevărul absolut nu cred că există, fiecare din participanţii la “ceva” are “ceva” de spus, lipsa capacităţii de a asculta şi de a discuta este ceea ce trebuie încă învăţat.

 3. Dani 15 ianuarie 2012 la 12:56 - Raspunde

  Pana nu impuscam pe cineva de la putere nu rezolvam nimic. Nu le e frica de nimic.

  • Bogdan 15 ianuarie 2012 la 13:21 - Raspunde

   Crezi că PSD-ul sau liberalii sunt o alternativă? Primii au fost la putere și parcă nu vreau să îmi amintesc de vremea baronilor PSD, de aceleași licitații și contracte câștigate de cine trebuie, etc. Liberalii au fost pereche cu PD-ul la guvernare și au avut o oarecare coerență pe zona economică însă nu au un lider capabil să se impună în fața românilor dar și în interiorul partidului.
   Undeva în interiorul meu mă consider patriot, din păcate s-a avut grijă încă de la constituirea FSN-ului de către tătuca Iliescu și apoi de restul ca patriotismul adevărat (nu extremismul) să fie întâi bagatelizat apoi aruncat la coșul de gunoi.
   Cine crede că situația ar fi fost mult mai bună cu X sau Y la putere se înșeală, totuși, poate era mai multă decență, mai multă politică adevărată nu hăhăieli și pupincurism / omagii / etc pe care nici Ceaușescu nu și le-ar fi imaginat.
   Și mai e ceva, cam peste tot în lume Poliția este temută și impune măcar un sentiment de teamă populației obișnuite, aici s-a lucrat bine și din interior și din exterior pentru a se ajunge la “mă c*c pe polițai”.

  • Robin Molnar 16 ianuarie 2012 la 08:43 - Raspunde

   Da, cred că da.

 4. Daniela 15 ianuarie 2012 la 15:39 - Raspunde

  Aici ai mare, mare dreptate. suntem un popor de rahat. Strainii vin sa ne ajute si noi ii dam la rahat ca asa am invatat. Mie imi este rusine ca sunt romanca.

  • Robin Molnar 16 ianuarie 2012 la 08:44 - Raspunde

   Nu doar străinii. Orice român, orice om care face o bine știm noi că are un interes ascuns și ocult.

 5. Popescu Ion 15 ianuarie 2012 la 15:49 - Raspunde

  Ma omoara estimarile reporterilor. Vad 10 oameni adunati, ei spun ca sunt 100. Baga cate un cadru apropiat, in care sa suprinda cat mai multi oameni si cu asta s-a rezolvat. In Iasi, spre exemplu, au fost vreo 30-40 de oameni, i-am vazut eu. Pe la TV s-a ajuns si la numere de ordinul sutelor. LOL!

 6. Bogdan 16 ianuarie 2012 la 00:24 - Raspunde

  Regulă simplă de estimat masele când te uiți la televizor. Dacă vrei să pară mulți, deși nu sunt, filmezi de la nivelul zero. E valabil și dacă sunt mulți dar vrei să pară puțini.
  Când o să vezi cadre ample fie de la etaje superioare, fie de pe dubița respectivei televiziuni, atunci e clar că sunt mulți.. adică mii 😉

 7. joita lucian 16 ianuarie 2012 la 12:09 - Raspunde

  Iata ca poporul este de-acord cu tine….eu pe Arafat l-as pune presedinte desi ….nu stiu daca mai exista cineva care sa mai poata scoate Romania din abisul in care se afla!

  • Robin Molnar 19 ianuarie 2012 la 08:32 - Raspunde

   După cum spuneam, un om de acțiune nu poate fi pus pe un post cu rol decorativ.

   • joita lucian 19 ianuarie 2012 la 13:19 - Raspunde

    Eu unu …il vad potrivit pentru…..asta….decat vre-unu din astia!

    • Robin Molnar 25 ianuarie 2012 la 08:20 - Raspunde

     Mi-e teamă că, în acest caz, nu înțelegi cum funcționează puterea politică. 🙁

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.