4 Comentarii

 1. Joita Lucian 28 ianuarie 2013 la 11:15 - Raspunde

  Nici nu stiu ce sa zic..pana la urma este mai bine cu card sau fara…iar daca nu il fac astia inca este pentru a stimula commbinatiile facute de medicii de familie..!

  • Robin Molnar 30 ianuarie 2013 la 09:03 - Raspunde

   La noi așa merge: facem un lucru bun și băgăm și un rahat pe lângă el.

 2. A. Edelstein 29 ianuarie 2013 la 11:34 - Raspunde

  Buna ziua,
  Mi-e teama ca n-am prea inteles articolul Dvs., desi simt ca e o problema care face valuri in Romania. Probabil, pentruca nu cunosc toate dedesubturile si masinatiile din politica romana.
  Ce pot spune este ca am un card de sanatate de cand ma stiu in tara asta. Poate ca nu totul este perfect, dar e destul de bine.
  Dar abia citind articolul Dvs. am inceput sa-mi pun intrebarea ce date contine acest card. Din ce spuneti, inteleg ca eventuale date ar putea fi folosite in mod fraudulos sau nu in interesul cuiva.
  Faceti-ma sa inteleg: vreti sa fiti asigurati fara sa dati societatii de asigurare toate informatiile despre starea de sanatate. O asigurare, presupune un contract cu societatea de asigurari. Presupun ca vreti sa platiti putin, eventual ascunzand unele boli si sa primiti cat mai mult. Sau romaneste, sa-i pacalesc eu si nu sa ma pacaleasca ei. E timpul sa se gandeasca si cetateanul roman, si asiguratorul roman la riscurile unei astfel de afaceri. Intr-o afacere inechitabila, una din parti intra neaparat in insolventa si in final nimeni nu castiga nimic. Mi-e greu sa mai adaug ceva. Dar poate se poate intelege si fara.

  • Robin Molnar 30 ianuarie 2013 la 09:04 - Raspunde

   Da, presupunerile Dvs. sunt corecte: oamenii vor să țăpească sistemul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.