O idee pentru bicicliștii bucureșteni

Văd că se strâng oamenii, se dau pe bicicletă prin oraș, se plâng că n-au infrastructura necesară și gata. Aia e tot. Ei și-au făcut datoria de a plânge la primărie, deci treaba este gata.

Cu riscul să par nesimțit, dar vin și eu cu o idee nemaivăzută: dragi bicicliști bucureșteni, de ce nu faceți și voi o nefăcută prin care să forțați autoritățile să vă facă niște piste de biciclete ca lumea pe viitorul bulevard Uranus?

Adică doar motoriștii să beneficieze, voi nu? Ce, nu sunteți plătitori de taxe? Gândiți-vă un pic. Plus de asta, credeți că în alte părți s-au făcut toate alea, lejer? Nu, oamenii au luptat pentru dreptul lor.

Este că e bună ideea mea?

6 Comentarii

  1. lupeneanul 31 mai 2011 la 02:14 - Raspunde

    in sibiu nu a luptat nimeni si iote avem kilometri de benzi si piste pentru bicilisti 🙂

  2. George Hari Popescu 31 mai 2011 la 09:06 - Raspunde

    Chiar este în plan construirea unei piste pe viitorul bulevard. Că va fi gata cînd voi ieşi eu la pensie, e altă discuţie! http://bicla.ro/2010/10/bulevardul-uranus-va-avea-prima-pista-pe-carosabil-din-istoria-capitalei/

  3. Celine 09 iulie 2011 la 11:47 - Raspunde

    Nu prea vad eu o adunare a biciclistilor si am citit ca potrivit proiectului, noul bulevard va avea 3,8 kilometri de piste pentru bicicliști , ne este mult ci doar atat cat sa ne inchida gura 🙁 .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.