5 Comentarii

 1. Sorin 23 decembrie 2015 la 07:42 - Raspunde

  Trebuia să-i spui că scutirea de 16% nu se acordă fără diplomă, ceea ce-l face mai scump decât contracandidații lui la postul de team lead. Poate așa îi mai venea mintea la cap.

 2. Ana 23 decembrie 2015 la 07:55 - Raspunde

  I-ai retinut moaca? Poate o sa-l vezi din nou la stiri dupa ce comite una de-asta.

  They were careless people, Tom and Daisy- they smashed up things and creatures and then retreated back into their money or their vast carelessness or whatever it was that kept them together, and let other people clean up the mess they had made.

  E din The Great Gatsby. Si serios ca majoritatea oamenilor imi par asa. Neglijenti. Superficiali. Iresponsabili. “Eh, ce-o sa se intample?”. “Nu e mare lucru”. Doar ca e, boule! Poti sa omori pe cineva si mortii nu mai pot si adusi niciodata inapoi! Si daca se intampla, nu e ghinion. Nu e niciodata ghinion. Nu exista ghinion! E doar suma tutuor lucrurilor pe care nu le-ai luat in considerare pentru ca ai fost prea nepasator si prea prost ca sa faci asta!

 3. Kathy Bates 23 decembrie 2015 la 14:09 - Raspunde

  În multe companii există tipi care sunt team lead şi nu au licenţă, sau au licenţă într-un domeniu care nu prea are de-a face cu funcţia lor şi nici cu ingineria.

  Pe deasupra, managementu’ organului genital masculin devine brusc interesat de ei dacă sunt cam ţărani de felul lor.

  Activia Ştir – care nu a făcut niciodată studii de jurnalism şi nici nu a profesat vreodată în domeniul în care a făcut studii – ştie de ce.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.