Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Pfuai colegu, aia era inca arta culinara.
Stiu si acum. Mergeam cu mama sa stam la rand de pe la 6 dimineata, ca umbla vorba de marfa pe la Gostat. La Hermes nici nu avea rost, acolo era doar pe pile.
Era zapada pana la genunchi, daca nu mai mare, stiu ca am inghetat crunt in ziua aia. Oricum, a meritat! Am putut sa gasim 3 rude de salam, inca din ala bun, Salam Bucuresti si o juma de ruda de parizer. Domnie curata, ce mai.
Sa vezi acasa calcule si modificari de reteta. De undeva au mai aparut si doua conserve de carne chinezesti, consiliul familiei a decis ca salvam parizerul pentru snitele si punem conservele de carne cu mult orez in sarmale. Am gasit si o bucata mica de slana afumata, a intrat si aia.
Vai ce buna a fost.
Uite aici salam: http://opencube.ro/fs.mp4