2 Comentarii

  1. Atti 23 decembrie 2015 la 12:09 - Raspunde

    Pfuai colegu, aia era inca arta culinara.

    Stiu si acum. Mergeam cu mama sa stam la rand de pe la 6 dimineata, ca umbla vorba de marfa pe la Gostat. La Hermes nici nu avea rost, acolo era doar pe pile.

    Era zapada pana la genunchi, daca nu mai mare, stiu ca am inghetat crunt in ziua aia. Oricum, a meritat! Am putut sa gasim 3 rude de salam, inca din ala bun, Salam Bucuresti si o juma de ruda de parizer. Domnie curata, ce mai.

    Sa vezi acasa calcule si modificari de reteta. De undeva au mai aparut si doua conserve de carne chinezesti, consiliul familiei a decis ca salvam parizerul pentru snitele si punem conservele de carne cu mult orez in sarmale. Am gasit si o bucata mica de slana afumata, a intrat si aia.

    Vai ce buna a fost.

  2. groovee 24 decembrie 2015 la 11:39 - Raspunde

    Uite aici salam: http://opencube.ro/fs.mp4

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.