Demisia, Dl. Romeo­ Nicu Moșoiu

Domnul Romeo Nicu Moșoiu se află într-un ilegal și imoral conflict de interese, după cum urmează:

Organizațiile semnatare vă solicită demiterea domnului Romeo ­Nicu Moșoiu din funcția de consilier, din cauza conflictului de interese generat de dubla sa calitate – persoană cu influență în deciziile Ministerului și vice­președinte al Asociaţiei Părinţi pentru Ora de Religie (APOR).

Acest conflict de interese este pus în evidență de recenta luare de poziție a APOR cu privire la orele de educație sexuală , prin care se încearcă adoptarea de către Ministerul Educației a unor politici 1 bazate pe o ideologie fundamentalist religioasă în detrimentul evidenței științifice. Este inacceptabil ca Ministrul Educației să păstreze în calitate de consilier o persoană cu o dovedită agendă proprie și care încearcă să impună viziunea unui ONG fundamentalist religios asupra întregului sistem de educație.

Sursa

 

3 Comentarii

 1. Nautilus 14 iunie 2015 la 17:59 - Raspunde

  Organizațiile semnatare fac o imensă prostie. Dacă ministrul Educației îl demite, tipul obține exact ceea ce voia și ceea ce au vrut și fundamentaliștii religioși din spatele lui. Și anume o dovadă că există un regim anti-religios în UE și clase sociale la fel de anti-religioase la noi, care urmăresc contaminarea viteazului popor ortodox dac și vârcolac cu putredul capitalism. Astfel încât devine erou al ortodoxismului de-a dreapta răposatului Părinte Arsenie Boca.

  E în interesul publicului și al statului ca omul nostru să fie lăsat să își facă mendrele și ministerul să îi răspundă favorabil la orice măgărie ar pune la cale.

  • Robin Molnar 17 iunie 2015 la 11:10 - Raspunde

   Și-atunci soluția ar fi să-l lăsăm să ne îndobitocească copiii?

   • Nautilus 22 iunie 2015 la 15:29 - Raspunde

    De lăsat poţi să nu-l laşi.

    Dar în viitorul apropiat suporţi consecinţele. Episodul Tanacu şi episoadele anuale de la moaştele Sf. Paraschiva demonstrează că România lui Capatos se poate transforma peste noapte în România fundamentalistă.

    Aşa cum Rusia lui t.A.T.u s-a transformat în numai câţiva ani în Rusia lui Alexandr Dughin.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.