Evelina Oprina

“Omul de afaceri” Costică Costanda a primit în favoarea sa o decizie non-definitivă pentru 165,000,000 (ce de zerouri, domnule!) de euro, cam 16% din bugetul Bucureștiului, de la Evelina Oprina, o judecătoare “grăbită”.

Avocatul bucureștenilor, mă rog, unul dintre ei, Daniel Ștefănică, nemaisuportând frustrările la care a fost supus în timpul săvârșirii procesului de injustiție, i-a scris acesteia o scrisoare demnă, curajoasă și deprimantă (via Oana Portase) prin care i-a semnalat acesteia abuzurile pe care aceasta, judecătoarea însăși, le-a comis.

Întrucât domnul Daniel Ștefănică este un om decent și curajos, cred că toți oamenii de bun simț din această țară ar trebui să-i ținem spatele și să facem ceea ce este legal să facem: să o întrebăm pe doamna judecător Evelina Oprina de sănătate, de luni până duminică, între orele 0:00 și 23:59. Din curtoazie, desigur.

De asemenea, cred că ar fi frumos ca dânsa să primească și flori din partea admiratorilor calității actelor sale de justiție, de aceea chiar mă ofer să fiu primul care să-i cumpere un buchet de garoafe…

Sunt convins că dacă vom începe cu tanti asta, să fie sănătoasă în veci, îi vom putea trimite și domnului Costanda niște prăjitură cu nucă, miere și grâu fiert, foarte bună pentru sănătate, fiindcă dumnealui trebuie să se refacă după abuzul la care a fost supus.

Cât despre Daniel Ștefănică:

Domnule,

Nutresc un respect profund pentru decența dumneavoastră!

Ce ar mai fi de zis?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.