16 Comentarii

 1. securista 08 iulie 2011 la 13:36 - Raspunde

  A cerut IP-ul? 🙂

 2. Ana 08 iulie 2011 la 13:55 - Raspunde

  Ce fel de informatii? IP, adresa de e-mail? Blogger nu cere adresa de e-mail, proprietarul blogului nu poate vedea IP-ul celor care comenteaza. Ma rog, ca se pot instala plug-in-uri pentru comentarii e alta chestie, doar ca mie nu-mi place nimic din ce poate face pagina sa se incarce mai greu, plus ca nu simt nevoia sa spionez lumea (though I love the fact that I now have browser & OS stats 😀 ). Singurele motive pentru care as instala ceva in genul disqus sau intense debate sunt: 1 – gravatar si 2 – editare rapida a comentariilor (Blogger nu ofera optiunea asta, ca sa modific un comentariu, trebuie sa fac back-up pentru xml-ul cu postari & comentarii, sa-l modific, sa il incarc pe cel modificat – partea asta dureaza al dracului de mult si, la final, sa ma uit in spam… pentru ca de fiecare data cand fac asta imi intra in spam comentarii valabile si trebuie sa le marchez manual ca “not spam”)

  • Robin Molnar 08 iulie 2011 la 21:26 - Raspunde

   Blogger fiind administrat de Google, are sens să nu ofere bloggerului asemenea detalii.

 3. ocsike 08 iulie 2011 la 14:02 - Raspunde

  Să facă o cerere oficială cu antet, semnată şi parafată ca să fi sigur ca e procuror si are o ancheta in desfasurare. Altfel nu cred că i-as da.

 4. Albescu Dorian 08 iulie 2011 la 14:07 - Raspunde

  Nu cred ca este procuror. Un procuror nu interogheaza prin e-mail. Cand a venit CIA si a intrat peste romanii care sparsesera secretele Pentagonului sau ..NASA ?, n-au flosit adrese de E-mail. Un procuror adevarat iti sigila calculatorul si te ducea cu el cu tot la Politie.. O fi tot unul care se da drept procuror, cum parca ai mai patit..

  • Robin Molnar 08 iulie 2011 la 21:27 - Raspunde

   Nu cred că e același domeniu. Ce să caute CIA pe un blog?

 5. Mihai Todor 08 iulie 2011 la 15:07 - Raspunde

  Ce, o vazut ca nu-i mai merge sa te cheme la politie prin comentarii, asa ca o inceput sa-ti trimita mailuri?

  Io cred ca ai o admiratoare secreta, care nu stie cum sa te ademeneasca :-“

 6. ex-silentio 09 iulie 2011 la 11:56 - Raspunde

  Eu l-aș ignora cred, presupunând că nu folosesc platforma blogger, și am acces la datele comentatorilor. Pentru chestii din astea parcă se trimit citații, te cheamă pe la ei, nu trimit email și-atât. Eventual, cum spunea și ocsike, i-aș da adresa unde poate să-mi trimită o hârtie oficială. 🙂

 7. ciresica 09 iulie 2011 la 12:45 - Raspunde

  Fara mandat nu are ce sa caute cu informatii de pe blogul meu. Mai ramane sa ii lasam in casa asa…doar pentru ca pot.

 8. ocsike 09 iulie 2011 la 14:25 - Raspunde

  Poi dacă are o anchetă în desfăşurare nu vreau să obstrucţionez “justitia”, cât o fi ea de proastă în ţara asta. Dar dacă nu are temei legal pentru cerere, nu am nici un motiv să îi satisfac curiozitatea de mic securist. Fără o hârtie oficială cred că se numeşte abuz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.