Consumul responsabil de bere

Orice faci în viață, important este să o faci cu responsabilitate. Cum am făcut noi aseară la inaugurarea berăriei Ursus din Cluj, în incinta fostei fabrici de bere.

Berea nefiltrată a curs valuri, valuri, valuri, precum Dunărea la cazane (pe bune, nu cred să fi fost domn care să nu fi băut minim cinci beri), dar nu ne-am îmbătat, fiindcă am băut responsabil.

De exemplu eu. Cred că am băgat vreo șapte beri, în trei ore, dintre care una neagră de final, după care am venit acasă, am făcut un duș și m-am pus să prelucrez pozele, că erau cam multe. Mă rog, multe n-au ieșit, pentru că se tot fâțâia lumea prin cadre, dar aia e. Important este, însă, că nu m-am făcut muci.

Ce vreau să spun, de fapt, este că în viață trebuie să eviți excesele și să bei doar cât să te simți bine. La mine asta nu înseamnă șapte beri ca aseară, ci doar două, dar nu știu de ce eram așa de proaspăt și de viu. Cred că de la berea care a fost și ea extrem de proaspătă.

În fine, pozele vorbesc de la sine.

4 Comentarii

 1. Daniela 08 iulie 2011 la 12:21 - Raspunde

  Acum eu stiu de ce erai asa treaz la 7 beri baute…. Eu nu pot sa beau ursus ca un cumnat care lucreaza la heineken romania si nu se poate. 🙂

  • Robin Molnar 08 iulie 2011 la 21:24 - Raspunde

   =)) Lasă că beau eu Ursus și pentru Heinekenul care nu se mai produce la Hațeg.

 2. Mihai Todor 08 iulie 2011 la 12:34 - Raspunde

  7 beri??? Cred că asta se datorează antrenamentului riguros din Barock =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.