Hai să nu cădem în capcanele extremismului…

Extremismul este hăul în care te uiți și care te privește înapoi întocmai pentru că separă oamenii după niște criterii pe care nu le pot controla.

Avem o știre bombastică, cu un dubios care nu s-a întrebat dacă vrea opt milioane de români într-o țară cu opt milioane de unguri. Nu este o știre mai mică nici aceea că Noua Dreaptă a devenit, oficial, partid.  Or, să spui că între cele două nu este nicio legătură, denotă o gravă lipsă de apetență pentru problemele sociale ale țării, problema curentă fiind deschiderea tot mai mare către extremism.

Mie, intrarea în legalitate a partidului Noua Dreapta este precum iertarea primită de monstrul Alexandru Nicolschi de la o instanță prea slabă: pentru trădare pe timp de război, ar fi trebuit să primească pedeapsa ca moartea, și mulți oameni ar fi fost salvați, dar a primit muncă silnică pe viață, vreo doi ani, după care au venit prietenii lui ruși și l-au eliberat, punându-l la cârma mașinii de tocat carne umană a fostei securități.

De asta zic, hai să nu ne lăsăm ispitiți de mrejele extremismului, am văzut prea bine în fosta Iugoslavie cât de bine le-a mers schema. Deci hai să nu tolerăm extremismul, pentru că acesta nu pute a roze și nici a rahat, ci a cadavru uman. Pentru că extremismul înseamnă moarte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.