Ideologia urii în acțiune (2)

4 Comentarii

 1. Xtall 11 aprilie 2014 la 02:56 - Raspunde

  Nu înțeleg ce atâta agitație, ce poate sa facă un europarlamentar?
  Discursuri si maxim niște propuneri, care oricum se supun votului celor de acolo si care, majoritate care, nu e sclerozată.
  Asa mi se pare o abureala când se lauda toti, ca ce o sa facă ei. N-o sa facă nimic, decât poate de cacao, sau de cacao mai mult decât pana acum și, bineinteles, banul.

 2. George Damian 11 aprilie 2014 la 09:58 - Raspunde

  O să îți ceară Facebook despăgubiri pentru că le-ai furat conținutul. Dacă te-ai simțit jignit trebuia să îmi dai un mesaj pe privat și întrerupeam discuția, altfel eu sunt de părerea că fiecare pasăre pe limba ei piere.

  • Robin Molnar 11 aprilie 2014 la 10:21 - Raspunde

   George, ai câștigat pe merit respectul meu.

   Apoi, nu aveai de ce să întrerupi discuția, nu m-am simțit jignit, dar m-am întristat din cauza atitudinii unor amici de-ai tăi, oameni cărora le-am oferit aceeași prezumție de inteligență și verticalitate pe care tu ți-ai câștigat-o.

   Vizavi de remarca ta de final, cu păsările, m-a întristat și mai tare: având un interes comun, este musai nevoie să fim în poziții antagonice? Că din descriere, așa s-ar deduce.

   • George Damian 11 aprilie 2014 la 12:03 - Raspunde

    Nu suntem pe nici o poziţie antagonică, eu am vrut să spun că fiecare se comportă pe net cum ştie mai bine şi îşi asumă consecinţele, atâta tot. Mulţumesc pentru aprecieri, reciproca este valabilă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.