6 Comentarii

 1. Marius Cucu 26 martie 2014 la 20:57 - Raspunde

  am vazut si eu asta, am vazut si campania celor de la antena 3, urat!! foarte urat!! Dar m-am obisnuit deja, este Romania!!!

 2. Xtall 26 martie 2014 la 21:04 - Raspunde

  Hai, parca ești copil, nimeni n-a strâns nici o semnătura, la nici un partid
  E gașca de partid cu membrii care ocupa funcții prin care au acces la CNP-uri, iar semnăturile se dau cui și, dupa cum e înțelegerea cu partidul, alta schema de luat semnături din cer e înțelegerea cu primarii care nici măcar nu se mai obosesc sa ceara semnăturile persoanelor, cum ei stiu mai bine si daca e ceva o dea la pace cu persoanele, pun din burta de n-au aer.
  Strânge tu 10000 de semnături sa vezi dacă poți, nici nu poți sa strângi dacă nu faci reclama si nu te agiti, dar aia n-au mișcat absolut nimic, n-am văzut nici unul sa iasă dupa semnături pe strada si apr din senin cu sutele de milioane, mare minune sa nu fii chiar tu pe acolo 😛

 3. Alina M 26 martie 2014 la 22:07 - Raspunde

  La USAMV Cluj era o doamnă (profesor, laborant, naiba știe – avea halat ca și cum ar fi avut legătură cu orele de chimie sau medicină veterinară) care în timpul serviciului strângea semnături în campus de la alți angajați care treceau prin zonă. Nu știu dacă era din proprie inițiativă sau primise ordin pe linie de partid.

  • Xtall 27 martie 2014 la 00:09 - Raspunde

   Tot nu ai cum sa strângi atâtea semnături la cât sentiment de înșelare și dezamăgire e în randul populației, nu mai țin temele electorale cu ala bun și ala rău. Si nu cred ca sunt total aerieni ca sa dea cuiva o semnătură în halul asta. Anul trecut a fost o campanie de strâns semnături pentru Basarabia. O luna de zile au avut cort lângă o piață (zona cu trafic intens) și au strâns în jur de 2000 de semnături. Si ăștia în 2 saptamani fac taman 100 de mii, sa fim serioși.

   Mai e o chestie ca reper, mai mult o întrebare.
   De ce nu apar alte partide?
   (dar nu formate din cele care exista, ei au deja legături).
   Ar fi cotate mult mai consistent ca alternative.

   Fiindca cu modul clasic de strângere voturi, nu pot.
   Alta explicație nu e.
   Cel mai greu e sa intri și sa ai acces la mecanismul listelor cu votanți, care e ocupat de cei de astăzi, si de cei care au fost, dupa care joaca bambilici de genul banditul si infractorii, ei intre ei.

   Ca exemplu, cât de greu a intrat ppdd in zona partidelor (nu ma refer la cât de bun este, ci la modul în care a intrat), dar acum are si el bucata si listele lui de votanți puse deoparte. Oricând poate scoate ca are nu știu câte sute de mii de semnături, chiar dacă real nu le are.
   Mai înainte de asta de ce nu putea?
   De ce nu pot alții s-o facă acum din moment ce ar fi mult mai bine cotați?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.