3 Comentarii

 1. Danyzus 25 februarie 2015 la 10:00 - Raspunde

  Se face un regulament al evenimentului si se distribuie fiecarui participant. De exemplu, poti sa-ti alegi un singur produs din aceeasi categorie, desigur daca nu e la set.

 2. Malin 12 aprilie 2015 la 14:13 - Raspunde

  Citind intamplarea asta m-a dus imediat cu gandul la felul in care cozonacul luat in servetel de la nunta (pentru vecina) a ajuns sa schimbe trendul la nunti si astfel prin 2000 lumea a ajuns sa dea caserole cu prajituri fiecarui invitat (probabil tot pentru vecina).
  In acelasi timp m-am gandit la faptul ca aici in sat (in Mallorca) odata pe an primaria face o “gratareala” in aer liber unde ofera gratis vin, apa carne si paine, iar bauturile racoritoare si prajiturile sunt contra cost si de obicei banii stransi din vanzarea lor se duc pentru scoala locala fiindca primaria sponsorizeaza tot. Ei bine la astfel de manifestari participa in jur de 500 de persoane MAXIM dintr-un total de 3000 de localnici de aici din sat si pana acum n-am vazut pe nimeni sa ia cu el 2-3 portii pentru bunica, sau vecina care n-a putut sa vina.
  Probabil ca toata treaba asta tine de educatia primita in cei 7 ani de-a casa si nu cred sa aiba vreo solutie pentru generatiile actuale. Poate pentru cele viitoare daca bineinteles acelea vor primi o educatie corecta.

  • Robin Molnar 20 aprilie 2015 la 19:48 - Raspunde

   Ar lua ei, dar li-i rușine. Ceea ce nu se poate spune despre români.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.