Starea națiunii (2)

La final de 2009 putem trage niște concluzii. Mă rog, așa ar fi normal. Însă România este departe de a fi o țară normală. Personal, pentru asta îl învinovățesc pe mortul de Ilici, Dumnezeu să-l ierte, că eu n-o voi face. Dacă nu fura el revoluția (Ilici, m-a sunat mediumul meu și mi-a spus să-ți transimt că întreabă Stalin de tine. Ce zici, n-ai vrea să vă vedeți? Cumpăr eu sfoara și săpunul.) acum eram și noi mai aproape de normalitate.

Dacă în cei 10 ani cât a cârmuit țara în mod legitim, și încă 4 cât a cârmuit-o pe ascuns, era hotărât să facă ceva bun pentru țară, poate că acum educația ar fi fost mai OK, poate sănătatea ar fi fost mai OK. Oricum, din conducerea roș-PSD-istă am învățat o chestie: din că*at nu poți să faci bici și să și pocnească, dar poți să faci o țară să pută groaznic. Cam ca în 2000 – 2004.

În fine, iată care este starea națiunii, atât la propriu cât și la figurat:

Tare mi-e teamă că dacă societatea civilă nu o să se închege cât mai curând, în 10 ani o să ajungem să ne omorâm între noi, din cauza diferențelor de opinii politice. Poate chiar mai repede.

5 Comentarii

 1. Fara Nume 30 noiembrie 2009 la 16:18 - Raspunde

  Oare aveai par la putza in \’89 de-ti permiti sa vorbesti despre lucruri si evenimente pe care nu le-ai trait ci le-ai citit in ziare ? Eu cred ca nici acum nu ai si ca trebuie sa mai studiezi inainte de a-ti da cu parerea ! E regretabil … si mare dovada de incultura ! Pacat …

  • TNH 30 noiembrie 2009 la 16:56 - Raspunde

   Ca un făcut, mă uitam mai devreme la o secvenţă, pe care ţi-o dedic:
   [url=http://www.youtube.com/user/voister81#p/u/76/OE0vpyeRuxQ]http://www.youtube.com/user/voister81#p/u/76/OE0vpyeRuxQ[/url]

   • Robin Molnar 30 noiembrie 2009 la 17:02 - Raspunde

    Stimate domnule Fără nume,

    permite-mi, cu modestia-mi necaracteristică, să-ți spun că ai o atitudine de rahat (a se citi aplaudac de-al lui Iliescu). Ia zi tu, cine a fost primul stat din lume care a recunoscut independența Republicii Moldova?

    Tu îndrăznești să-mi vorbești mie de incultură? Te-ai uitat mai atent pe blogul ăsta? Eu îți vorbesc ție despre înaltă trădare, care într-o țară normală se pedepsește cu moartea.

    Îmi vorbești mie de păr la puță? Ce relevanță are? Câtă vreme lupt cu cărțile pe față împotriva nesimțirii roșii nu ai dreptul decât să lupți folosind argumente.

    Or, argumente am gârlă, spre deosebire de tine care nu ai decât o atitudine de mare înțelept. Fii, bun, în înțelepciunea ta, și spune-mi exact ce anume a făcut Ilici bun pentru țară, fi-i-ar țărâna ușoară! (vezi, la cât de inclut sunt știu să fac și rime!)

    Ce anume vrei să studiez? Cărțile de istorie filtrate de PSD începând cu 2000 (mă refer la manualele alternative)? Nu, monșer, o să studiez alte materiale, pe care voi, aplaudacii lui Ilici, nu le puteți măslui.

    Știi de ce vă urăsc organic? Bă, io-s de părere că dacă Ilici ne-a furat revoluția, ar putea, la fel de bine, să ne fure și frageda noastră democrație.

    Și tu îl ajuți, dar te pretinzi mare om de cultură, mare informat. Ai o moralitate roasă de virmele roșu pe care, evident, îl și hrănești!

    Numai bine!

 2. xtall 02 decembrie 2009 la 18:44 - Raspunde

  Ia sa-ti povestesc cum am dedus eu cat de normali suntem 😀
  Se duce nevasta-mea la medicul de familie ptr niste teste (gratis)
  cere trimitere la testele cu pricina alea fiind gratis, asa e legea (de cate ori a mai facut, am facut pe bani fara problema dar zise sa faca si fara, de sanchi doar pentru ca am avea dreptul, ce mama masii de cate ori te duci in viata la medic sa-ti faci ceva ? ..nu prea te duci si ia sa faca)
  Cu mare stupoare si marlania de pe lume, medicul nu vrea sa dea trimiterile alea ofticat si artagos nevoie mare, (chiar revoltata tipa).
  motivul, lucram, si daca lucram, in opinia ei e treaba noastra cum o scoatem la capat, ea nu e datoare sa ne dea nimic gratis.
  Iti reprodc aproximativ ce-a zis – Noi cica lucram ca sa tinem pe aia 13 mil de romani (de unde o fi dedus ca atatia or fi :huh: ) care nu lucreaza, auzi conceptii, sa cad jos de marea onoare care ni se face.
  ptr ce dracu platim sanatatea aia ? da aia de unde iau salariul ? ce m-a scarbit, maica-mea tocmai a fost operata la coloana vertebrala(ceva naspa), a zis ca de nu dai nu-ti face frate nimeni nimic, n-am prea crezut in totalitate, eu am mereu tendinta sa cred ca nu-i chiar asa, credeam ca se mai fac, macar strictul ..dar dupa episodul cu medicul chiar incep sa cred, te lasa sa mori cu zile daca nu dai, desi al dracului dai si pe partea contributiilor,si tot nu le mai ajunge, tot tu esti de vina ca nu dai.
  Foarte normal :0

  • Robin Molnar 03 decembrie 2009 la 07:43 - Raspunde

   :s Da, [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/primite/smr.html]cunosc[/url], din păcate. :s

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.