Mămăliguță nebună
Nu sunt sadic, așa că nu pun poza pe prima pagină. Citește mai departe doar dacă ai curaj sau dacă nu ești cumva o femeie însărcinată.
Asta este o rețetă simplă, derivată din tradiționala mămăliguță cu brânză. Înainte de a face mămăliga, într-o tigaie se prăjesc, în părți egale, cârnați afumați tăiați felii și slănină afumată, tăiată cubulețe (să fie bine prăjită). Apoi, într-o oală, se pune pe fund puțin ulei și brânză rasă. Apoi se pune un strat de mămăligă, pe aste care se așează un strat generos de brânză, peste care se pune și un strat de prăjeală. Apoi iar mămăligă, iar brânză, iar prăjeală. Ultimul strat este doar din brânză. Se dă la cuptor până face un pic de crustă.
Secret: puteți folosi uleiul de la prăjeala de dinainte în loc de ulei, când puneți pe fundul oalei, repectiv când puneți, opțional, câte un strop – doi, peste stratul de brânză.
Se servește caldă, iar deasupra se pune, cu generozitate, smântână rece (ca să joace limba în gură). Beția gstului va fi năucitoare. Și vă recomand să faceți mai multă decât credeți că intenționați să mâncați, că nu o să vă ajungă decât pe o măsea. Știu ce spun. Și mie mi s-a părut că am făcut multă, dar nu mi-a ajuns. Cred că o să-mi mai fac cât de curând. Desigur, mai am câteva rețete pe care aș vrea să le fac înainte.
No, poftă bună.
De ce am eu impresia că vrei să te iei la întrecere cu [url=http://adihadean.ro/]Adi Hădean[/url]? 😛
😆 Nicio șansă. Mă face la orice oră. În schimb am furat de la el o rețetă mișto de pastă de jumări de o să îi bag pe mulți în boală. 😀 Mulțumită lui [url=http://www.arhiblog.ro/]Arhi[/url], desigur!