Trebuie să acționăm acum!

În prezent se lucrează la o reformă europeană a copyrightului, iar consultarea publică se va termina în mai puțin de 48 de ore.

Din păcate, pentru că nu doar în SUA se întâmplă mizerii, în UE propunerea deținătorilor de drepturi de proprietate este ca, de exemplu, fotografiile tale în care apar operele lor să le aparțină lor, iar nu ție.

Este ridicol, evident, dar unii încearcă să obțină fix asta. Deși au fost remunerați pentru munca lor, încearcă să obțină și mai mult, mult mai mult, pe seama noastră.

Gândiți-vă că majoritatea fotografiilor din concediu le-ar aparține lor. Deși le-ați făcut cu echipament propriu, pe banii proprii.

De aceea, linkul duce către o unealtă care vă ajută să completați formularul de consulate publică, formular foarte greu digerabil de către mase, inclusiv de către mine, dar care vine cu instrucțiuni de completare despre ce trebuie să bifăm ca să ne apărăm dreptul.

Este ridicol ce fac ăștia, încercând să transforme dreptul de proprietate intelectuală dintr-o unealtă într-un scop în sine, de aceea nu avem ce face și trebuie să acționăm acum!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.