4 Comentarii

  1. Marius 11 mai 2015 la 12:26 - Raspunde

    Se vor gasi solutii de trecere. Vad ca omoara si div-urile si tot, dar link-urile nu.

  2. Laurentiu 12 mai 2015 la 17:17 - Raspunde

    Dar nu e musai sa treci la Windows 10, nu pana nu se rezolva cumva aceasta sincopa.

  3. Tudor 17 mai 2015 la 06:11 - Raspunde

    Cred ca sarim prea repede la concluzii. Windows 8/8.1 a incercat sa arunce cu tot felul de can-can-uri pe desktop prin intermediul Bing. Degeaba ne dau un mod de a citi paginile fara reclame daca viziunea sumbra ca Windows 10 va veni cu reclame integrate in SO se va adeveri.

    Deja primul pas a fost facut:
    “In what is no doubt a sign that humanity as we know it is coming to a swift, unproductive end, Microsoft has announced that King’s notoriously moreish Candy Crush Saga will come pre-installed with Windows 10. That’s right, pre-installed.” [Mi-a placut prea mult formullarea acestui paragraf 😀 ]

    http://arstechnica.com/gaming/2015/05/humanity-weeps-as-candy-crush-saga-comes-pre-installed-with-windows-10/

    Gratis, gratis, dar iti vom baga pe gat un mulgator de bani. Daca ar trebui sa dea faliment cineva in industria jocurilor, as fi cel mai fericit daca toate companiile care de bunavoie [sau obligand programatorii] introduc mecanicile “pay-to-play”. Sistem care a atins apogeul cu celebrul caz Dungeon Keeper Mobile, rezultand intr-un faliment al intregului studio.

    https://www.youtube.com/watch?v=GpdoBwezFVA

    http://www.rockpapershotgun.com/2014/05/30/ea-closes-mythic-warhammer/

    Si Micro$$oft vrea sa implementeze in SO fix un joc de genul. A si sa nu uitam de reclamele care tot apar in aceste jocuri in varianta lor pe iOS/Android. Oare ce se va intampla cand vom deschide jocul in Windows? Lipsa de reclame sau vor fi la fel de agresiv aruncate in fata in timp ce Micro$$oft zambeste ipocrit cu ” eu sunt baiat bun, te las sa te uiti in browser fara reclame”

    Nope, viitorul incepe sa scartaie iarasi din toate incheieturile.

    • Robin Molnar 17 mai 2015 la 13:58 - Raspunde

      Are sens să pună Candy Crush preinstalat. Pentru că foarte mulți utilizatori de generație nouă se joacă acest joc. Îți aduci aminte de vremea când Windows ME venise fără Solitaire și făceau toți spume?

      Industria jocurilor este ceva generic. Trebuie menționat că tot aceeași industrie creează și specialiști IT care fac aplicații serioase, deci n-aș da cu pietre.

      Sigur, pay to play nouă ni se pare o mizerie, dar noi nu suntem în target. Și mai e o chestie: eu dau 40 de euro pe un joc care-mi place. Și-l am tot. Alții preferă să dea 50 de euro, în rate, în funcție de cum evoluează jocul. Ceea ce este, iarăși, normal, pentru că plătești atât cât te joci, deci nu neapărat 100%, precum în cazul meu.

      Tu vezi jocul ca pe un joc. Alții văd jocul ca o formă de pay-per-view entertainment. Ceea ce, repet, este normal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.