Am antivirus

Să le dea Dumnezeu sănătate la oamenii de la BitDefender. După ce că le folosesc în mod constant produsele de vreo trei ani, astăzi am primit o licenţă la BitDefender Antivirus 2010 (puteţi descărca o versiune de evaluare) în urma realizării acestui videoclip.

Evident, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-l instalez pe PC, care acum se mişcă un pic mai greu (primele 10 minute de la pornire), dar parcă mă simt mult mai în siguranţă. Înainte aveam versiunea gratuită pe care o recomand călduros pentru că am pus versiunea asta nouă, i-am făcut update şi apoi i-am dat să scaneze. Nu mi-a găsit nimic.

Antivirusul se mişcă bine cu setările implicite, numai că pentru mine am pus nişte setări de paranoia, de genul scanării fişierelor de viruşi în timp ce navighez pe net (ca să văd ce siteuri sunt virusate) şi interfaţa de lucru în mod expert. Printre altele. Oricum, deja mă simt mult, mult mai bine şi mai protejat.

Mulţumesc BitDefender.

2 Comentarii

  1. Dragan Eugen 20 august 2009 la 06:33 - Raspunde

    Salut! Sincer ma mir ca esti multumit de BitDefender. Eu am avut versiunea 10. La inceput imi mergea bine dar dupa ceva timp a trebuit sa formatez calculatorul din cauza lui. Probabil era si de la Pc meu dar oricum nu l-am mai folosit de atunci. Poate noul BitDefender este mai fiabil. O sa icerc si eu varianta free si vedem.

    • Robin Molnar 20 august 2009 la 07:25 - Raspunde

      ❗ Versiunea gratuită merge bine, nu papă resurse şi este bună pentru că găseşte ce este de găsit. Versiunea nouă foloseşte (la fel ca şi cea din 2009) un mecanism interesant de detecţie a viruşilor care se bazează pe inteligenţă artificială. Am scris un pic despre asta şi [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/reclame/securitatea-online.html]aici[/url]. 😉

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.