Am revenit, totuși, la HTTPS

După o pauză de câțiva ani, ținând cont de profunzimea până la care internetul este monitorizat, am decis să revin la oferirea alternativei de a folosi HTTPS (adică protocolul de transfer de date securizat) pentru accesul la blog.

Evident, îl folosesc și pentru panoul de administrare dar, dacă tot am instalat certificatul pe server, m-am gândit că ar fi OK sș vi-l ofer și vouă, pentru a putea accesa acest blog într-o mai bună anonimitate.

Desigur, nu există siguranță perfectă, desigur că siguranța comunicațiilor dintre computere nu depinde doar de securitatea linei de comunicație, dar eu nu încerc să reinventez roata sau să instaurez o formă, sau alta, de paranoia.

Eu vreau doar să le îngreunez munca celor ce, în mod nediscriminatoriu, ne ascultă.

Așadar, dacă vreți să accesați site-ul folosind HTTPS, folosiți linkul din primul meniu sau tastați direct URL-ul securizat, în browser.

1 Commentariu

  1. etgv 14 iunie 2014 la 21:12 - Raspunde

    E fain sa vezi ca lumea reveni la ce a renuntat candva, ma intreb totusi oare daca se poate face vro oferta de securitate din partea firmelor de hosting pentru mai multa securitate, sau totul e fara pret?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.