4 Comentarii

 1. Danyzus 03 aprilie 2014 la 10:11 - Raspunde

  Dupa ce ai dezvoltat si testat aplicatia, care sunt pasii pentru a o urca pe Store? Stiu ca trebuie sa-si faci cont de “developer”, insa costa ceva? Iar urcarea efectiva acolo se face manual, sau doar un “publish”, ceva, din Visual Studio? Eu n-am ajuns inca la partea asta pentru ca sunt ocupat (inca) cu configurarea mediului de dezvoltare, plus ca dispun de hardware mai vechi si se pare ca astia de la Microsoft vor sa ai ultimele noutati pentru a rula SDK-ul ala si emulatorul (care oricum nu-mi merge ca n-am EPT la procesor, sper sa pot testa direct pe telefon). De ce intreb lucrurile de mai sus? La instalarea Visual Studio 2013 am observat ca imi da un avertisment cum ca aplicatiile de tipul windows phone store necesita ca hostul sa fie un Windows 8.1. Eu am un Windows 8 instalat pe o masina virtuala si tot aici VS 2013. Ma chinui sa-l pun la punct, ori daca ma trezesc la final ca e musai sa am 8.1 ca sa public in Store, trebuie sa o iau de la capat cu instalarea 🙂

  • Robin Molnar 03 aprilie 2014 la 10:32 - Raspunde

   După ce ai dezvoltat aplicația, intri pe dev.windowspone.com și-i dai Submit App.

   Acolo, trebuie să uploadezi fișierul XAP generat de Wisual Studio (nu buildul de debug, ci cel de Release, din folderul /bin al proiectului).

   Tot acolo trebuie să uploadezi âteva chestii de grafică, capturile de ecran și să setezi piețele/ prețul aplicației.

 2. Bogdan 03 aprilie 2014 la 22:57 - Raspunde

  Mai era si http://www.cristianiosub.com cu o aplicatie pt. android, dar nu m-am lamurit ce face mai exact….

  Nu pot sa spun decat: bravo! Este de admirat ca fara un background de programator ai reusit sa cladesti ceva pornind de la zero….. Felicitari!

  http://youtu.be/MfxWn4YHXt4

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.