Baterii cu grafen?

Wow. Deci luăm bandă adezivă și o lipim pe grafit, după care o dezlipim și facem un super-condensator suficient de bun încât să țină multă energie pentru ceva timp. Wow. Sunt foarte, foarte entuziasmat cu privire la folosirea super-condensatoarelor/ bateriilor cu grafen.

Vă dați seama că autovehiculele electrice se vor ieftini, ne-mai-trebuind să folosească acumulatori scumpi? Laptopurile își vor spori durata de funcționare, și tabletele și telefoanele și ce vreți voi. Și vom putea face și panouri solare mult, mult mai eficiente decât cele pe care le avem astăzi.

Sunt foarte, foarte optimist cu privire la această tehnologie și la progresul tehnologic pe care-l vor imprima societății, economiei și culturii. După mine, revoluția bateriilor este aproape la fel de semnificativă precum revoluția industrială.

Dar, oare, cât mai avem de așteptat?

1 Commentariu

  1. Joita Lucian 04 martie 2013 la 10:19 - Raspunde

    Eu cred ca nu ar trebui sa mai asteptam ..dar de ce sa scoti ceva revolutinonar..care-l vinzi o data cand poti scoate ceva mai “asa si asa” care sa il vinzi mai des si afacerea sa aiba continuitate!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.