Cică eu sunt hoţ

De la o vreme am observat o treabă: dacă cineva caută o imagine şi ajunge la mine o fereastră nouă se va deschide către site-ul bioget.com.

Am urmărit discuţiile dintre Stealthsettings şi Katmai şi îi dau dreptate primului. Să vedeţi măgărie. Iată explicaţia oficială:

acesta este sistemul nostru de penalizare pentru userii care incearca sa creasca artificial statisticile in GTop. Daca am da voie ca toti userii sa isi modifice statisticile cum vor ei, ar fi un haos total, si deasemenea o irelevanta totala in statistici.

Daca nu se mai doreste acel popup enervant, puneti counterul gtop normal pe site, nu in iframe, pentru ca sa se contorizeze totul corect, si atunci toata lumea e multumita.

Deasemenea nu vad motivele pentru care ati dori cresterea artificiala a statisticilor. Pur si simplu te imbeti cu apa rece, pentru ca vizitatorii tot aceiasi sunt, deci nu ai absolut nici un avantaj.

In loc sa incercati sa cresteti artificial numarul vizitatorilor in statistici, ar fi mai bine sa va dedicati acelasi timp, pentru a incerca sa imbunatatiti calitatea site-urilor, si sa le promovati, si atunci rezultatele ar fi reale si pe deasupra profitabile, pentru ca face it … un site care are vizitatori mai multi, reali, are profit. Faptul ca sunt in iframe, nu influenteaza cu absolut nimic.

Regards

Sper că înţelegeţi ideea: dacă unii fură la trafic ne lipim şi noi să sugem de la ei, dar suntem moralişti şi deontologi, nu părtaşi.

Problema reală este că nu am niciun frame/ iframe în site, că nu folosesc aşa ceva. Să îmi arate mie în codul paginii un frame/ iframe ceva că eu o mănânc. Să-mi arate mie unde este pus contorul în iframe sau unde mai spun ei că este pus şi nu ar trebui.

Pentru că am pus contorul direct în template. Nu are voie şi nu are cum să apară altundeva. Deci explicaţia asta nu ţine. Mai mult, de ce aş trişa la statistici când ele sunt puse la vedere? Adică oricine dă click pe banner-ul lor îmi vede statisticile. Că de aia le-am făcut publice, că nu am nimic de ascuns aici.

Cică eu sunt hoţ, dar scriptul lor de contorizare deschide pagina spre bioget, tot site de-al lor, când cineva intră la mine din căutarea de imagini. Adică suge trafic pe degeaba de la mine. Mi se pare o nesimţire şi un jeg de nedescris. Mă gândesc serios să renunţ la serviciile lor şi zilele acestea am să scot banner-ul. Pentru că nu este corect să facă de-astea.

Şi aşa s-a stricat o treabă bună… Păcat.

4 Comentarii

 1. katmai 27 aprilie 2009 la 08:07 - Raspunde

  in ce pagina din site iti apare iframe si ce browser folosesti? eu folosesc fox 3 si nu apare nici un popup nicaieri. sugerez ca in asemenea situatii sa trimiti frumos un mail la suport gtop cu informatiile, si se va verifica. e posibil un bug, nu te-a facut nimeni hot.

  • Robin Molnar 27 aprilie 2009 la 08:15 - Raspunde

   😉 Salut. Bun venit pe blog. 😉

   Tab-ul nou îmi apare când intru la mine pe blog în urma căutării unei imagini. Click pe linkul de căutare apoi pe o imagine să vezi drăcia. :s Şi se întâmplă pentru că Google foloseşte frame la afişarea unei imagini din căutare (sus este frame-ul, jos este pagina). Deci este aiurea, ar fi treuit să scoată de mult timp porcăria aia. Şi apare o singură dată pe zi, per vizitator.

   Tocmai asta este, că m-au făcut hoţ, conform explicaţiei lor. :s

 2. stealth 25 mai 2009 la 08:20 - Raspunde

  katmai, daca vrei sa faci o treaba cat de cat corecta, seteaza scriptul ala sa ignore frame-ul de la google images. Nici Robin si nici eu nu am gresit cu nimic. Nu am incercat sa \”furam\” vizitatori in statistici.

  \”e posibil un bug, nu te-a facut nimeni hot\” – Nu e niciun bug ma. E o hotie de-a ta.

  • Robin Molnar 25 mai 2009 la 08:36 - Raspunde

   😆 E greu să bagi acolo un if în javascript. Mai ales dacă scade traficul. 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.