Cum se aruncă o cartelă SIM

La pariu că majoritatea oamenilor nu știu cum se aruncă o cartelă SIM. Bine, sunt și câte unii care da, știu. De exemplu am găsit pe stradă SIM-ul cu numărul 0764761607. Lipsea tot din el. Știți ce-i aia tot?

Nu era niciun număr de telefon, niciun SMS pe SIM, absolut nimic, lucru care mie mi-a plăcut la maxim. Adică, no, când arunci un SIM te asiguri că nimeni nu poate folosi nimic de pe el, ca să nu hărțuiască diverse contacte, să nu citească corespondența, etc.

Mi-a plăcut sincer asta. Deci da, așa se face, se golește SIM-ul de absolut tot ceea ce conține. Așa că nu, nu știu cui îi aparținea numărul de mai su, dar cred că are un IQ peste medie.

P.S. Mi-am dat un SMS de pe SIM, când am văzut că mai avea 2,12 eurocenți. Cei de la Orange au zis că nu-mi ajunge creditul. Peste cinci minute primesc mesaj pe numărul meu, de la numărul de pe SIM. Așa am aflat numărul.

2 Comentarii

  1. TNH 11 august 2010 la 22:48 - Raspunde

    Vin cu o completare: după ce ai şters tot, distrugi cipul, eventual îl spargi în cât mai multe bucăţele (cel puţin 4, că e uşor) şi apoi arunci bucăţelele în diferite containere de gunoi. Aşa nici nu mai află nimeni că fostul posesor al numărului cutare s-a decis să-şi arunce cartela. În plus, e o activitate destul de distractivă să te \”joci\” astfel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.