9 Comentarii

 1. Marius 24 februarie 2018 la 21:20 - Raspunde

  Din taguri inteleg ca ai fost in Germania. Eu am fost in decebmrie si totul a fost ok. Ai avut activat roamingul din tara?

  • Robin Molnar 24 februarie 2018 la 22:31 - Raspunde

   Da, era activat. Data trecută a mers, acum nu.

 2. Malin 24 februarie 2018 la 22:48 - Raspunde

  Cauta domne’ si tu un telefon serios nu toate petardele. La mine au venit socrii cu o vechitura de iPhone 4 si le-a mers fara probleme.

  • Robin Molnar 24 februarie 2018 la 22:57 - Raspunde

   Dacă înainte a mers, iar apoi cu același telefon nu a mai mers?

 3. ice4you 26 februarie 2018 la 10:27 - Raspunde

  Digi a trecut de cateva luni la 4G VoLTE. Cum zicea mai sus Malin, daca ai o petarda de telefon, nu prea poti emite mari pretentii, eu unul neavand nici o durere de cap de curand cand am fost prin Spania cu un G4 care a primit update de firmware inca din vara in acest sens. Sunt departe de a fi perfecti, ba dimpotriva … insa fata de altii macar au bun simt sa ceara bani pe jumatate.

 4. Malin 01 martie 2018 la 10:33 - Raspunde

  @ice4you are dreptate. Eu am Digi local, de Spania si merg pe fix aceeasi retea ca si cei care vin cu Digi romanesc. Am 4G de prin Octombrie cand au facut upgrade pentru toti clientii si merg de fapt pe roaming national cu Movistar pentru ca Digi nu are infrastructura proprie aici, dar nu am avut niciun fel de probleme cu el. Nici inainte si nici dupa upgrade-ul la 4G.
  Daca erau ceva probleme cu reteaua in sine ma gandesc ca ne afecta si pe noi astia cu Digi spaniol pentru ca pana la urma folosim acelasi roaming national ca si cei care vin din Romania asa ca mai degraba era vreo problema cu setarile telefonului sau telefonul in sine.

  • ice4you 02 martie 2018 la 11:46 - Raspunde

   Faza tare e ca pe Moviestar se auzea mult mai ok vocea decat pe reteaua nationala, pentru ca pe aici in decembrie inca nu trecusera peste tot la 4G VoLTE. :)) Abia din ianuarie e ok si pe aici. 😀

   • Malin 07 martie 2018 la 23:34 - Raspunde

    Pai Movistar tine de Telefonica, fosta companie nationala de telefonie si adevarul e ca au cea mai extinsa infrastructura.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.