Floppy disk CD-R

Da, aţi citit bine. În premieră aproape absolută (mă dau şi eu mare, nu ştiu să fie nicio premieră) vă prezint noile floppy disk-uri CD-R de 200 MB de la designboom.com.

Mie unul mi se par interesante CD-urile acestea reinscriptibile care arată ca nişte floppy disk-uri de 1,44MB de pe vremuri. Cred că mai am vreo 10 dischete pe acasă pe care le ţin să le duc la muzeu… Apropo, CD-urile astea merg numai în unităţile normale, nu şi în cele care-şi trag discul..

Sursa: The Telegraph.co.uk

2 Comentarii

 1. 314ra2 24 februarie 2009 la 17:29 - Raspunde

  Ca tot a venit vorba …
  Fix azi tre sa pun ceva pe 2 dischete si nu mai stiu daca noi i-am mai dat curent la floppy, ca parca nu primeste curent, da .. atunci eu cum de o vad … sau poate nu e conectata 100%. Nu mai stiu, da imi aduc aminte ca nu am conectat toate firele, de mic si casti de pe front panel sunt sigur ca nu sunt conectate, dar de asta nu mai stiu si asa ma doare dupa bricheta si nu am nici un chef sa desfac unitatea.
  Mai stii ?!?!?!?!?

  • Robin Molnar 24 februarie 2009 la 17:35 - Raspunde

   😆 Intri în BIOS şi dai nu mia ştiu pe unde Boot Floppy Seek. Salvezi şi ieşi. :woohoo: Opreşti râşniţa. Aştepţi 10 secunde. O porneşti. Şi dacă râcâie ceva p-acolo e conectată… 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.