Internetul este plin de pericole (2)

Povestea asta este reală și începe cam așa: un prieten are un prieten, care are un prieten, care are un prieten, care are un prieten, care are un… Eh, și omul are o mică afacere, mergându-i destul de bine. Nu super, dar decent. Chestia este că unii au mirosit treaba asta și se țin de mizerii.

Adică, no, niște cretini senili, debili și nesimțiți au început să-i trimită e-mail-uri de amenințare cum că or să-i facă și or să-i dreagă, lui și familiei, dacă nu le trimite niște bani. Pur și simplu, proștii și leneșii au pus-o de extorcare la adresa omului. Pe internet. Că ei sunt inteligenți.

Numai că e o mică bubă. Ce-l va opri pe om să meargă la poliție, să facă o plângere și să-i culeagă pe ciumeți când vin să-și ridice banii? Oricum, nu pot să nu rămân perplex la cât de idioți pot fi unii.

Așa că mare grijă la ce puneți pe internet despre voi.

2 Comentarii

  1. Trodat 24 iunie 2010 la 17:55 - Raspunde

    foarte corect, am vazut la tv un caz cu o tipa care era urmarita de un obsedat de pe HI5, isi scrisese toate detaliile ba chiar facuse poze cu blocul, masina, zona unde locuia iar respectivul stia tot despre ea…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.