Jale mare…

Ieri am montat mainframe-ul meu. Şi a mers ce a mers. Apoi a început să se reseteze sau să se oprească. Vă daţi seama că m-a luat depresia rău de tot. Aşa că n-am fost bun de nimic. Mai mult, am decis să amân operaţiunea de salvare până astăzi.

Aşa că astăzi n-am făcut decât să curăţ computerul. Iniţial am curăţat numai placa video şi coolerul de la microprocesor. Tot urât făcea. Pfuai, îmi creştea tensiunea până la cer! Aşa că am luat-o sistematic. Şi m-am dus până la Kaufland să-mi cumpăr cele nesecare (şurubelniţe şi bandă de izolat).

Cu multă migală, folosind o jumătate de tub de beţişoare de curăţat (nrecomandate pentru urechi) şi încă o jumătate de pachet de şerveţele de masă (la 100 de bucăţi), mai multe ore şi mulţi, mulţi nervi, am curăţat la sânge sistemul. Ba chiar am desfăcut şi sursa să o curăţ pe interior.

Din păcate, chiar şi după o asemenea operaţiune, simptomele continuă. Aşa că mâinie, conform cu intuiţia mea, o să schimb sursa. Că nu pot sta fără computerul principal. Oricum, o să încerc să scriu câte ceva pe blog, că am nişte articole restante!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.