O nebunie – pulpe de pui în caşcaval
Ieri seară nu mă puteam hotărî ce să-mi fac de mâncare, însă, la un moment dat, m-am decis: am făcut o nebunie de pulpe de pui în caşcaval (cu un bonus de cârnaţi în caşcaval) alături de deja tradiţionala garnitură de cartofi copţi la cuptor. Nu mi-a venit să cred că eu am făcut asta:
Întâi am decongelat pulpele şi le-am pus să fiarbă, ca să fac şi un pic de ciorbiţă de pui cu legume. După ce au fiert, când încă erau calde, le-am învelit în caşcaval afumat. Apa de pe pulpe am folosit-o ca să fierb două soritmente de legume congelate, din care am făcut corbiţa dulce şi delicioasă.
Apoi am pus cartofii (cu slănină) la cuptor. Când aceştia erau aproape gata am pus înapoi pulpele învelite în caşcaval, alături de cârnaţul afumat învelit în caşcaval (ăsta era bonusul). După cum spuneam, a ieşit o nebunie! Sper că nu v-am poftit prea tare!
Te urasc cu mare drag!
@Ana: Parcă ție-ți plăceau fripturile de vită 😛
😆 Sper să ajung să fac şi de-alea. 😆