O nebunie – pulpe de pui în caşcaval

Ieri seară nu mă puteam hotărî ce să-mi fac de mâncare, însă, la un moment dat, m-am decis: am făcut o nebunie de pulpe de pui în caşcaval (cu un bonus de cârnaţi în caşcaval) alături de deja tradiţionala garnitură de cartofi copţi la cuptor. Nu mi-a venit să cred că eu am făcut asta:

Întâi am decongelat pulpele şi le-am pus să fiarbă, ca să fac şi un pic de ciorbiţă de pui cu legume. După ce au fiert, când încă erau calde, le-am învelit în caşcaval afumat. Apa de pe pulpe am folosit-o ca să fierb două soritmente de legume congelate, din care am făcut corbiţa dulce şi delicioasă.

Apoi am pus cartofii (cu slănină) la cuptor. Când aceştia erau aproape gata am pus înapoi pulpele învelite în caşcaval, alături de cârnaţul afumat învelit în caşcaval (ăsta era bonusul). După cum spuneam, a ieşit o nebunie! Sper că nu v-am poftit prea tare!

3 Comentarii

  1. ana 14 decembrie 2009 la 08:50 - Raspunde

    Te urasc cu mare drag!

    • Mihai Todor 14 decembrie 2009 la 09:09 - Raspunde

      @Ana: Parcă ție-ți plăceau fripturile de vită 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.