Nu glumesc cu spam-ul

Sunt unii care cred că sunt un tip tolerant când vine vorba de nesimţire. Vreau să îi descurajez: nu mai trimiteţi spam că o păţiţi. Ia uitaţi ce e-mai am primit azi, în conformitate cu termenul legal:

 

Stimate Domnule Robin Nicolae Molnar,

 

În documentul de mai jos se află răspunsul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (nr.SC-DRP-11993/13.04.2009) la adresa primită din partea Dumneavoastră înregistrată cu nr.SC-10622/01.04.2009.

 

Vă rugăm să confirmaţi primirea acestui mesaj.

 

Informaţii complete despre activitatea ANCOM pot fi consultate accesând pagina de internet, la adresa www.ancom.org.ro.  Informaţiile sunt disponibile şi în limba engleză şi sunt actualizate zilnic.

 

Dacă doriţi să primiţi, o dată pe săptămână, o sinteză a celor mai recente informaţii despre activitatea ANCOM, vă rugăm să accesaţi http://www.ancom.org.ro/EditModule.aspx?tabid=106&def=Register pentru a vă înregistra.

 

Către,

Domnul Robin Nicolae MOLNAR

E-mail: robintel@…

                                                  

Subiect: răspuns plângere

 

Stimate domn,

 

Referitor la plângerea Dvs., înregistrată la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii cu nr.SC-10622/01.04.2009, privind o posibilă comunicare comercială nesolicitată primită de la adresa de poştă electronică pentru_publicitate@yahoo.com, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

 

Întrucât, odată cu publicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.22/2009 în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.174 din 19 martie 2009, privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, în temeiul dispoziţiilor art.21 din acest act normativ, atribuţiile privind supravegherea şi controlul prevederilor legale din domeniul comerţului electronic, menţionate în textul Legii nr.365/2002 privind comerţul electronic, republicată, au fost preluate de către Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (www.mcti.ro, e-mail: relatii_cu_publicul@mcti[punct]ro), vă informăm că plângerea Dvs. a fost redirecţionată acestei instituţii.

Pentru informaţii suplimentare, vă sugerăm să va adresaţi direct Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

 

 

 

 

Cu stimă,

Preşedinte,

Cătălin Marius MARINESCU

 

Deci da, după cum spuneam sunt un pârâcios! E-mail-ul ălora l-am lăsat că poate l-o mai culege vreun spammer să la facă şi lor comunicări comerciale nesolicitate şi enervante!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.