Orange și Vodafone: Amendă de la ANCOM

Dacă ați fost recent ieșiți din țară, poate ați observat că pentru roaming este nevoie să activați oferte speciale, cel puțin la Vodafone. Ei bine, pentru că Vodafone nu a anunțat schimbarea către clienți, au primit amendă de la ANCOM.

În Decembrie, când am fost la Viena, am pățit-o și eu și noroc că am două servicii de telefonie, că rămâneam fiul ploii, într-o țară străină, fără telefon.

De aceea mă bucur de amenda primită de Vodafone, că sunt măgari. Nu zice nimeni să vorbească pe gratis în roaming, dar dacă schimbă regulile jocului, măcar să ne anunțe și pe noi, ca să ne putem organiza. Dacă avem  15 euro de bilet – sau 150 sau 1500 – avem și cinci – zece  euro ca să vorbim la telefon, sau măcar să primim SMS-uri.

Mulțumesc ANCOM, și le mulțumesc cetățenilor care au reclamat. Eu n-am avut minte să reclam, și parcă-mi pare rău pentru că, în astfel de cazuri, o amendă de la ANCOM este un pas înainte.

2 Comentarii

  1. ice4you 24 martie 2018 la 09:27 - Raspunde

    Inainte sa plec, am avut grija sa le las si o reclamatie atat la nivel de conducere cat si la ANCOM. Daca la nivel de conducere, nu am primit nici pana azi vreun raspuns macar d’ala automat, in schimb ANCOM mi’a raspuns ieri dupa suflet si nu pot decat sa le multumesc ca au facut ce trebuiau sa faca in orice tara normala la cap.

    http://ingerisidemoni.ro/blog/vodafone-si-orange-amenzi-generoase-de-la-ancon

    In rest, adio si n’am cuvinte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.